Чудили ли сте се кой цвят ще отива на вашите

...
Чудили ли сте се кой цвят ще отива на вашите
Коментари Харесай

Перфектни цветове за малки стаи

Чудили ли сте се кой цвят ще отива на вашите дребни стаи в дома ви? Вашият дом е мястото, където се връщате, с цел да се отпуснете, да се свържете и просто да бъдете себе си. Личните линии, красивият фон и светлото обзавеждане могат изцяло да трансформират метода, по който гледате на една стая. Въпреки тези спомагателни нюанси, стаята ви към момента може да наподобява дребна и даже клаустрофобична. Чудесен метод да извършите една стая да наподобява по-голяма и по-отворена е с разнообразни варианти за боядисване.

Цветът има неповторимата дарба да трансформира всяка стая и с верния избор можете да зададете идеалния звук за вашето пространство. Ето някои цветове, които вършат една дребна стая да се усеща доста по-отворена.

 

 Топ 7 трика за хубав интериор (СНИМКИ)

Перфектни цветове за дребни стаи

1. Тъмно синьо

 дребни стаи Перфектни цветове за дребни стаи фотография: pinterest

Тъмно синьото има трансформиращата мощ да направи вашите дребни стаи да наподобяват по-големи. Малките стаи постоянно са най-хубавото място за влияние. По-богатите тонове на една стена с по-светли, ярки тонове на всички места отварят пространството в стаята. Усеща се тъмно и самоуверено, което отвлича вниманието от неналичието на пространство.

2. Светлокафяво

 дребни стаи Перфектни цветове за дребни стаи фотография: pinterest

Светлокафявите цветове със слънчева светлина, струяща през отворени прозорци, усилват размерите на помещението. Пространството ще наподобява по-привлекателно, просто като се отдадете на по-топли тонове, които радват окото. Вашите дребни стаи ще наподобяват по-големи в този цвят.

3. Мръсно бяло

Мръсно бялата багра е толкоз елементарен, чист цвят, което улеснява работата с нея. Мекият цвят прави пространството да наподобява по-привлекателно и отворено. Стаята също стартира да се усеща по-голяма, в случай че я контрастирате с естествена зеленина и живи цветове. Работи добре в пространства, където нормално желаете да се отпуснете или да се забавлявате, като дневни, защото те наподобяват по-привлекателни с съвсем бяла цветова скица. Вашите дребни стаи в мръсно бяло ще са страхотни.

4. Чисто бяло

 дребни стаи Перфектни цветове за дребни стаи фотография: pinterest

Чисто бяло има съвършено чувство за непорочност, излъчвайки чувство за успокоение в цялата стая. Бялото също има вярното равнище на мекост, с цел да се смята за уютно. Това е изключително правилно, в случай че го съчетаете с хубав дървен под и ослепителен фон. Смесете някои други цветове в обзавеждането и растенията, с цел да извършите вашите дребни стаи по-живи.

5. Тъмно сиво

По-тъмният сив звук за дребни стаи наподобява минималистичен и съвременен. Независимо дали имате всекидневно или първокласно обзавеждане, ще можете да извършите стаята да наподобява свежа и чиста. Това е по този начин, тъй като мрачно сивото е страховит поврат против по-традиционните бели или елементарни бежови цветове. Тъмно сивото ще направи вашите дребни стаи да наподобяват елегантни и изискани.

6. Бледо синьо

 дребни стаи Перфектни цветове за дребни стаи фотография: pinterest

Бледо синьото има нежното качество да прави пространството отворено и ярко. Изглежда красиво, когато светлината се филтрира през транспарантни пердета и основава успокояващо качество в стаята. Когато се комбинира с други светли цветове, като неясно розово и бяло, той задава успокоителен звук на всяка стая. Работи най-добре за вътрешни пространства като спални или бебешки дребни стаи.

7. Морско зелено

Морскозеленото е доста издирван цвят заради своята безпроблемна минималистична аура. Съчетава се доста добре с дървени мебели и фон, защото цялата стая наподобява земна. Това основава прелестно въодушевление в стаята и може да бъде успокояващо за всеки. Ако декорирате с други земни тонове и текстури, ще забележите по какъв начин цветът може да освежи вашите дребни стаи за нула време.

8. Светло зелено

 дребни стаи Перфектни цветове за дребни стаи фотография: pinterest

Светлозеленото е необикновен жив цвят, който се съчетава добре с бяло, с цел да сътвори по-отворено пространство. Може да добави в действителност прелестен съвременен щрих към една стая, като направи цялата стая да наподобява по-привлекателна и по-спокойна. Този цвят работи отлично за дневни, защото това е главното пространство за отмора на вашите посетители. Вашите дребни стаи ще наподобяват ужасно в ярко зелено.

Домът е мястото, където човек се усеща най-уютно. Превърнете го в същински оазис с подобаващия цвят и ще видите какъв брой по-добре ще наподобява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР