Чудили ли сте се как да прикриете широкия ханш? Трудно

...
Чудили ли сте се как да прикриете широкия ханш? Трудно
Коментари Харесай

9 трика как да прикриете широкия ханш

Чудили ли сте се по какъв начин да прикриете необятния ханш? Трудно ви е да изберете съвършения външен тип? Не се тормозете. Въпреки че няма нищо неприятно в огромните бедра и ханш, някои хора избират да ги скрият. Съществуват тонове стилни, ласкателни комбинации от облекла, които могат да се съчетаят отлично с вашия вид тяло. Съкратихме някои съответни хрумвания за облекло, тъй че да можете да изглеждате и да се чувствате по най-хубавия метод.

9 трика по какъв начин да прикриете необятния ханш

1.Оформящо облекло

 необятния ханш 9 трика по какъв начин да прикриете необятния ханш фотография: pinterest

Оформящото облекло прикрива и изглажда извивките. Тези дрехи са направени от плътна материя, която оказва помощ за намаляване на фигурата. Оформящите облекла са доста лесни за потребление – просто се нахлузвате в определената от вас оформяща дреха, преди да облечете останалата част от облеклото си.
Можете да си купите оформящо облекло онлайн или в доста известни магазини за облекла. С него може да прикриете необятния ханш.

 

 

2.Дълги панталони

Късите панталони нормално вършат краката ви по-дебели. Вместо това обуйте дълги дънки или панталони, които издължават фигурата ви и в същото време прикриват бедрата и оформят необятния ханш.
Друг превъзходен вид са панталоните с висока талия.
Ако можете, стойте надалеч от тесните дънки, както и от панталоните със странични джобове. Те нормално притеглят повече внимание към бедрата и ханша ви.

 

 

3.Панталони с изрязани крачоли

 необятния ханш 9 трика по какъв начин да прикриете необятния ханш фотография: pinterest

Тези панталони не акцентират бедрата ви. Вместо това панталоните с изрязани крачоли основават равномерен, постоянен тип по целия път на краката ви – от бедрата до глезените. Ако не разполагате с панталони с изрязани крачоли, това не е проблем! Разкроените панталони също могат да изтънят бедрата ви и да скрият необятния ханш.
Можете да обуете чифт дънки с изрязани крачоли за вечерно излизане или да се приготвите за работа с чифт разкроени панталони.

 

4.Цветни топове с тъмни панталони

Смесвайте и съчетавайте светли горнища с тъмни долнища. Прегледайте дрешника си за ярки, цветни или шарени топове – колкото по-привлекателна е ризата, толкоз по-добре. След това нахлузете тъмна пола или панталон, които ще ви оказват помощ да наблегнете горната част. По този метод горната част на тялото ви ще бъде акцент в облеклото ви и това образно ще балансира пропорциите ви.
Например, можете да съчетаете блуза или риза с скотски щампи с чифт черни панталони. Това ще ви помогне да прикриете необятния ханш.

 

 

5.Поли и рокли с А-линия

 необятния ханш 9 трика по какъв начин да прикриете необятния ханш фотография: pinterest

За разлика от други рокли и топове, кройките с А-линия прилягат комфортно към талията и се спускат надолу в триъгълна форма.Както топовете, по този начин и роклите с А-линия са превъзходен метод да привлечете погледа нагоре, като в същото време помогнете за изтъняване на краката и прикриване на необятния ханш.
Ако имате опция, изберете рокля с плавна материя, вместо тясна. Платовете с кормила не притеглят толкоз внимание към бедрата и ханша ви.

 

 

6.Нетрадиционни деколтета

Уникалните деколтета сменят акцента в облеклото ви. Потърсете в дрешника си риза или рокля със занимателно деколте, като да вземем за пример деколте отвън раменете, асиметрично деколте или деколте вид „ качулка “. По този метод погледът няма да бъде естествено притеглен от бедрата или слабините ви.
Например, можете да съчетаете топ с рамо с панталон с висока талия, с цел да изглеждате елегантно и да прикриете необятния ханш.

7.Колан за талията

 необятния ханш 9 трика по какъв начин да прикриете необятния ханш фотография: pinterest

Коланът притегля вниманието към талията ви. Вмъкнете я в обичания си топ или рокля. След това пристегнете колана, с цел да наблегнете талията си и да прикриете необятния ханш.
Тази визия се съчетава най-добре с по-къси топове, които приключват към средата на бедрата.
Всеки тип колан е подобаващ за тази цел.

8.Токчета

Обувките с високи токчета придават на тялото ви спомагателна дължина. Това от своя страна оказва помощ да балансирате бедрата си. Всеки чифт токчета ще свърши работа за тази цел. Високите токчета ще ви оказват помощ да прикриете необятния ханш.

9.Изящни аксесоари

Бижутата и шаловете притеглят погледа. Разровете се из дрешника си и потърсете декоративни шалове, огромни огърлици, смели обеци или други аксесоари, които ще създадат гърдите и шията ви център на внимание.
Например късо, едро колие ще притегли доста внимание към деколтето ви, а не толкоз към бедрата и необятния ханш.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР