Чудесен концерт изнесе съставът на „Духов оркестър Пловдив“ до Новотела

...
Чудесен концерт изнесе съставът на „Духов оркестър Пловдив“ до Новотела
Коментари Харесай

Предколедно: Концерт на „Духов оркестър Пловдив“ зарадва минувачите по Пешеходния мост

Чудесен концерт изнесе съставът на „ Духов оркестър Пловдив “ до Новотела (Гранд Хотел Пловдив), откъм страната на Пешеходния мост в регион „ Северен “.

Музикантите извършиха известни мелодии от своя богат репертоар.Мероприятието се трансформира в атрактивна изненада за минувачите, които се потопиха в атмосферата на наближаващите Коледни празници.

„ С този прелестен концерт желая да пожелая на всички една тиха, спокойна и изпълнена с мир и естетика Коледа.Нека във всяко семейство има топлота, здраве, благополучие и благополучие.Да има повече вяра и светлина за всички! “, поздрави жителите кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев.

„ Духов оркестър Пловдив “, с началник и диригент Николай Гешев, е притежател и последовател на богатите музикални обичаи на жанра в града. Градският духов оркестър е емблематична групировка за Пловдив в продължение на повече от 40 години. Оркестърът е закрит през 2000 година заради липса на средства за прехрана, само че през 2007 година са направени действия за възобновяване му и от този момент той още веднъж непроменяемо радва пловдивчани с богатия си репертоар и прелестно звучене.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР