Чудесата в България не спират, но малко се знае за

...
Чудесата в България не спират, но малко се знае за
Коментари Харесай

Чудо в България: Водата в известен наш курорт е лечебна и наистина помага

Чудесата в България не стопират, само че малко се знае за някои от тях. Чудесата у нас са факт, а тежката болест е излекувана точно с лековитата вода.

За това твърди жена, която се е излекувала с чудодейната течност от рак на отделителната система. Лекарите вдигали плещи и туморът траял да нараства.

65-годишната Стояна научила за тази вода във Велинград напълно инцидентно. „ След като ми сложиха диагнозата, обиколих под дърво и камък, който каквото ми каже, за лекари и професори.

Ходих и при билкари и знахари-нищо. Имах израстък на отделителната система, лекувах се, само че резултата беше нулев. Оставяше ми единствено да очаквам гибелта, която застрашително приближаваше ”, спомня си дамата, за която заболяването към този момент е от дълго време отминал призрачен сън.

Тогава напълно инцидентно нейна близка й споделила за водата, която тече против къщата на великия оперен артист Николай Гяуров във Велинград. Тя блика на ул. „ Хан Аспарух ” в известния наш курорт.

След което дамата почнала да пие от водата, макар че не вярвала в чудото. Продължила лекуването си половин година, след това почивала два месеца. След което отишла на доктор, даже се подложила на дълго планувания магнитен резонанс.

Какво било учудването на доктора, откакто открил че тумора се бил стопил. Просто липсващ, спомня си щастливото събитие дамата.

Нейния брачен партньор също излекувал болежки и проблеми с простатата. „ Не единствено аз се излекувах. Има още доста случаи, на които лекарите сложили страшната диагноза на разнообразни органи. Те също през днешния ден се радват на втори живот и доста здраве ”, разкрива дамата.

Лековитата течност, която тече против къщата на именития ни оперен артист е от улични чешми.

Чешмите се намират от двете страни на парка. Водата е изследвана и от Министерството на здравеопазването, по сигнал на доста хора, които са намерили лек от нея. Това са част от чудесата. Според мнението на специалистите тя е с висока алкалност и лекува още разнообразни болести.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР