Chromebook Spin 514 има трансформиращ се дизайн и здравина по

...
Коментари Харесай

Acer Chromebook Spin 514 - мощен, тънък и здрав


Chromebook Spin 514 има трансформиращ се дизайн и издръжливост по военния стандарт MIL-STD 810H
(снимка: Acer)

Новият хромбук на Acer, моделът Spin 514, идва с висока продуктивност в тъничък и лек и в същото време здрав корпус за потребление в класти стаи, офиси и креативен пространства. Мобилният компютър е оборудван с последно потомство мобилни процесори AMD Ryzen 5000 C с архитектура Zen 3 и графична карта AMD Radeon.

Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H) прави мултифункционалността лесна – от ръководството на персоналните финанси до пускане на най-актуалните приложения за работа. Мощният Ryzen процесор и графиката Radeon обезпечават гладка визуализация при игра в облак и стриймване на висококачествено видео на 14-инчовия Full HD мултитъч IPS екран .

Изработен от Corning Gorilla Glass, екранът е предпазен от появяването на драскотини и вдлъбнатини. Благодарение на наситената 100% sRGB цветова гама и ултра-тесните – единствено 6,1 мм (0,24 инча) – странични рамки, вниманието на потребителя остава приковано върху изображенията.

Работещите в хибриден режим и учениците ще разполагат с качествено видео по време на конферентни диалози и онлайн часове, когато употребяват Full HD уеб камерата на Acer Chromebook Spin 514 с технология за понижаване на отблясъците. Богатият аудио тон добавя решението за конферентна връзка с двойни микрофони и два ориентирани нагоре високоговорителя. А затварянето на камерата пази неприкосновеността на персоналния живот, когато диалозите и часовете приключат.

14-инчовият FHD екран поддържа 100% покритие на RGB цветовия диапазон
(снимка: Acer)

Здравината по стандарта MIL-STD 810H от боен клас е подсигурена от алуминиевите горен и низък похлупак. Това подсигурява на потребителите отбраната, от която се нуждаят, до момента в който употребяват устройството за работа, образование и развлечение.

Трансформиращият се дизайн на Chromebook Spin 514 включва 360-градусови панти, които разрешават сензорният екран да се употребява в четири разнообразни режима: режим на екран за презентации, режим на таблет за развлечение, режим на “мида ” за въвеждане от клавиатура и режим на “палатка ” за добиване на максимума от дребните пространства.

Издръжливостта на батерията, която е 10 часа, дава опция на потребителите на тези хромбук модели да са ефикасни в придвижване през целия ден.

Новият Chromebook Spin 514 на Acer включва бърз Wi-Fi 6 модул за безжична съгласуваност , два USB Gen 2 Type-C врата и опционален HDMI за свързване към външна страна, зареждане на устройства и прекачване на данни.

Навигацията е плавна и прецизна със предпазения с Corning Gorilla Glass тъчпад, а опционалната клавиатура с подсветка покачва продуктивността при разнообразни условия на осветяване.

Сензорният екран на хромбука може да се употребява в четири разнообразни режима
(снимка: Acer)

Корпоративните консуматори на Acer Chromebook Enterprise Spin 514 могат да се възползват от бизнес опциите на платформата Chrome OS , с цел да изградят съвременна работна среда с бързи устройства, вградена отбрана, елементарно внедряване и понижен общ разход за придобиване.

Устройствата Acer Chromebook Enterprise освобождават ИТ от ежедневни административни задания, улесняват работата в екип и дават сигурен достъп до данни и приложения за работните запаси в облака.

Хромбуците на Acer са съвместими с операционната система Chrome OS, като се отличават с малко време за пускане, лекост на прилагане, защитеност и по-дълъг живот на батерията. Поддържат уеб-базирани приложения, както и конфигурирани приложения посредством Гугъл Play, тъй че потребителите имат достъп до всички свои обичани приложения за работа, образование, творчество и т.н.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР