Чрез социалните мрежи гръцкото общество, представители на политически партии, правителствен

...
Чрез социалните мрежи гръцкото общество, представители на политически партии, правителствен
Коментари Харесай

Закана за изнасилване в ефир роди в Гърция #cancelbigbrother

Чрез обществените мрежи гръцкото общество, представители на политически партии, държавен представител и някои спонсори издигнаха глас и реагираха против половото принуждение над дами и изнасилванията, откакто участник в гръцкото риалити шоу, излъчено по телевизия " Скай ", съобщи, че той персонално би трябвало да бъде с момиче всеки ден, тъй като " в противоположен случай ще има обезчестяване ".
По отношение на представителките на нежния пол той сподели, че „ всеки ден ще заедно съм с по една да си изпразня пакета, в противоположен случай ще има обезчестяване “. Това скандално изявление принадлежи на 30-годишния Андонис Александридис. Той го прави в диалог с други двама участници в риалити шоуто.

 Няма да повярвате какви гнусотии е правила Никита в Къщата на Big Brother Няма да повярвате какви гнусотии е правила Никита в Къщата на Big Brother
Никита, която мнозина сочат за любимец в последното издание на Big Brother, е направила нещо доста гнусно в Къщата. Това е станало по...
Реакциите в началото бяха в, където беше оповестен видеоклипът с съответното изказване, а нощес #cancelbigbrother беше най-популярният хаштаг в Гърция.
Опозиционните партии Сириза и Движението за смяна също реагираха, като представителят на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас съобщи в формалния си профил в Tуитър, че е изискал от Националния съвет за радиоразпръскване да проверява случая за разговор с „ вулгарно сексистко наличие “, в който даже има закана за осъществяване на закононарушение. Пецас се свързал и с телевизия „ Скай ".
Най-малко три компании, спонсори на " Big Brother “, нощес взеха решение да спрат да си сътрудничат с продукцията и да се отдръпват от риалити шоуто.
След всички реакции на жителите, политиците и спонсорите, късно нощес риалити шоуто изгони невъздържания участник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР