Чрез пост във Facebook генералният директор на Българската национална телевизия

...
Чрез пост във Facebook генералният директор на Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Кошлуков: Предизборната кампания в медиите не бива да уврежда психичното здраве на нацията

Чрез пост във Фейсбук генералният шеф на Българската национална телевизия се извини за качеството на предизборния спор, който се постанова на феновете да виждат в ефира на Българска национална телевизия.

Според Изборния кодекс Българска национална телевизия са длъжни да предоставятеднакво ефирно време на всички партии. Това докара до няколко обстановки, при които от Българската национална телевизия се чуха редица пропагандни съветски тези, тайни теории и апели за принуждение. В ефир партиите бяха " оповестени задемонски и предплатено програмирани от илюминатите и тайните общества ".Също по този начин се чуха тези за неутралитет във войната, теории, че тя е готова още преди 150 години и други тайни тълкования на действителността.

В обявата си Кошлуков декларира, че " предизборната акция в медиите не трябва да поврежда психологичното здраве на нацията ".

Прочетете целия текст на изказването:

" Може би би трябвало още веднъж да напомним, че съгласно последните промени в Изборния кодекс, в Българска национална телевизия сме длъжни да предоставим еднообразно време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се дефинира с чоп от ЦИК. Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива би трябвало да демонстрираме. Или както обича да споделя Остап Ибрахимович в сходни обстановки, тук несъмнено не е Рио де Жанейро. Благодаря на сътрудниците за търпението им, откровено се надявам, че в идващото национално заседание ще ни чуят към този момент и ще трансформират тази недомислена корекция. Предизборната акция в медиите не трябва да поврежда психологичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни фенове, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева особено. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР