Чрез писмо Благой Георгиев ще разбере, че се развежда. Бившият

...
Чрез писмо Благой Георгиев ще разбере, че се развежда. Бившият
Коментари Харесай

Гръм в рая! Жената на Благо му написа писмо, че се развеждат, той не знае

Чрез писмо Благой Георгиев ще разбере, че се развежда. Бившият футболист е част от " Сървайвър " и не подозира, че жена му Полина го е оставила.

Това обаче напълно скоро ще се промени. Съпруга №2 на Джизъса към този момент е изпратила дълго писмо до продукцията, адресирано към Благой. В него Полина написа, че всичко сред тях е завършило и желае бракоразвод.

Дали реакцията на Георгиев след новината ще бъда показана от камерите, към този момент остава мистерия. Благой си няма и концепция, че Поли е решила да му бие шута. Велинградската хубавица разгласи, че публично се разделя с Джизъса, преди повече от седмица. 

На рождения си ден, който бе преди 2 дни, Полина удостовери, че няма желание да се връща при някогашния си мъж. Тунингованата хубавица даже е заличила името на някогашния футболист от ръката си. Бившата към този момент мацка на Джизъса изписа " Благой " на видно място малко преди да се омъжи за него през предишното лято. Но към този момент татуса го няма, което е сигурен знак, че Георгиев няма да получи нов късмет от Поли. 

Оказва се, че връзките сред двамата са охладнели още преди Благой да замине за " Сървайвър ". " България Днес " разбра, че съпрузите са имали съществени кавги дни преди Джизъса да се впусне в приключението " Сървайвър ". За похлупак на всичко Георгиев даже не гушнал брачната половинка си на летището тъкмо преди да се качи на самолета.

Това изнервило до краен лимит велинградската милионерска наследничка. На нея още тогава й се приискало да остави Благой, само че решила да не прави циркове в навечерието на старта на шоуто.

Въпреки трагичните събития остава отворен въпросът и дали всичко не е нагласено за да се вдигне рейтингът на предаването, който не е от най-високите. Какви в действителност са връзките на Благой и благоверната му, ще научим в действителност чак когато някогашният футболист се прибере в България.

Иначе Поли отпразнува рождения си ден в стеснен кръг. Тя събра малко над 20 посетители на празненство в първокласен столичен ресторант. Спряганият за нейно ново гадже, моделът Симон, не се появи. Мачото, с който брюнетката снима предизвикателна фотосесия, обаче въпреки всичко честити рождения ден, наричайки я " скъпа ".

Любопитна детайлност бе, че кумовете на Полина и Благой участваха на купона за 27-ия рожден ден. Кумовете са от най-близкия кръг на Джизъса. Кулминацията на вечерта пък бе появяването на Меди. Хитовият реализатор пя на уше на рожденичката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР