Чревоугодници има навсякъде, които много след засищане продължават да похапват

...
Чревоугодници има навсякъде, които много след засищане продължават да похапват
Коментари Харесай

Това са зодиите, които обичат да си похапват!

Чревоугодници има на всички места, които доста след насищане не престават да похапват и да се любуват на храната.

Такива са и някои знаци от зодиака, неспособни да устоят на никое вкусно прелъщение, което си набележат или мине инцидентно около тях.

Кои са тези знаци?

Овен

Важното за овните е да минат през живота без да изтърван нищо. Точно и поради това не стопират пред вкусна и любопитна храна, а да не приказваме за нездравословна...
 Кои зодиакални знаци се усещат извънредно несигурни в себе си? Кои зодиакални знаци се усещат извънредно несигурни в себе си?
Напълно допустимо е вашият зодиакален знак да предопределя до известна степен вашата убеденост в самите вие. Обичайно това е характерист...

Телец

Те могат да се любуват на дребните неща в живота, за това и храната е едно от значимите неща, на които обръщат особено внимание. Проблемът е, че много постоянно излизат от здравословните граници.

Рак

При тях храненето е обвързвано с значимия обред, събиращ фамилията към масата и за това те обичат доста храната. Защото за тях е прочувственост.

Водолей
 Защо в никакъв случай не би трябвало да пиете вода, до момента в който се храните? Защо в никакъв случай не би трябвало да пиете вода, до момента в който се храните?
Много постоянно по време на хранене консумираме вода. Оказва се, че това е извънредно неприятен табиет. Експерти считат, че той се образува още...

Водолеите доста обичат да си угаждат, изключително с храна, само че в това време не им се занимава с тренировки изключително доста, тъй като избират по-интелектуални занимания в свободното си време.



Риби

Те постоянно се губят в главата си и това ги навежда над депресивни мисли, а храната е техния метод да се оправят със напрежението е като се потопят в планини от вкусна храна.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР