Човешкото тяло има добре функциониращ механизъм за детоксикация, който непрекъснато

...
Човешкото тяло има добре функциониращ механизъм за детоксикация, който непрекъснато
Коментари Харесай

Кои храни помагат за пречистването на кръвта

Човешкото тяло има добре работещ механизъм за детоксикация, който непрестанно филтрира кръвта , с цел да отстрани рисковите съставни елементи. Така действително организмът ни се самопочиства от отрови . Понякога обаче количеството на нездравословни субстанции в кръвта може да надвиши нормата. В този случай тялото се нуждае от помощ. 

Можете да му помогнете, като включите избрани храни в диетата си.

Бъбреците, черният дроб, червата, белите дробове и кожата са главните органи на дестилация на нашето тяло. Консумацията на вярна храна разрешава на тези органи да пречистват по-добре кръвта и оказва помощ за попречване на болести, оповестяват специалисти, представени от портала En Son Haber.

Сред продуктите, които въздействат удобно на положението на кръвта, специалистите показват ​​авокадо, чесън, цвекло, грейпфрут, ябълки, моркови и зеле . Тези зеленчуци и плодове имат всички нужни микроелементи за филтриране на кръвта от отрови . Освен това множеството от тях понижават количеството на неприятния холестерол, което също способства за възстановяване на кръвоносната система.

Розмарин, кориандър, чай от ехинацея, куркума, глухарче и магданоз също попадат в листата на храните за филтриране на кръвта. Те подтикват храносмилателния тракт и отделянето на жлъчка, което ви разрешава по-ефективно да изхвърляте токсините от тялото .

Лененото семе и лимоновият сок също се прибавят към листата с потребни артикули. Богато на Омега-3 мастни киселини, лененото семе се свързва с токсините и ги извежда от тялото, до момента в който лимоновият сок форсира черния дроб, повишавайки способността му да филтрира нездравословните субстанции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР