Човешкото развитие е много просто и преминава през три етапа:

...
Човешкото развитие е много просто и преминава през три етапа:
Коментари Харесай

Няма значение откъде си дошъл, важно е само накъде отиваш

Човешкото развиване е доста просто и минава през три стадия: претърпян опит, наученото от урока и развиването, с помощта на този урок.

Веднага, откакто разберем това, е добре да спрем да упрекваме другите и да поемем цялостна отговорност за живота си, да променим отношението към себе си, и по този метод да стартираме да излъчваме трептения в заобикалящия ни свят по друг метод, с цел да притеглим и позитивни такива.

Провалът би трябвало да се преглежда като назидателен опит, който ни прави по-мъдри и ни дава опция да поправяме курса си, преди да продължим напред.

Гледайте на неуспеха като на резултат, от който би могло да се зароди нещо по-добро. От всеки кисел лимон може да се направи лимонада.

Едно от разпоредбите на триумфа споделя, че няма значение от кое място си пристигнал, значимо е единствено накъде отиваш.

Помислете за това какъв брой постоянно хората се оплакват за неща, които единствено самите те могат да трансформират.

Никой не се оплаква от закона за гравитацията, даже да е стъпил върху лед.

Другият абсурд е, че в никакъв случай не се оплакваме на този, който може да ни реши казуса – от шефа си се оплакваме на жена си, от жена си – на приятелите си.

Задайте си въпроса: „ Защо постоянно приписвам по този начин скъпата си сила на това, от което нямам потребност? “

През мозъка ви всекидневно минават към 60 000 мисли. Помислете какъв брой от тях се концентрират върху това, което ви е безусловно излишно?

За да се отървете от този метод на мислене, си задайте въпроса: „ Какво желая? “ и реконструирайте желанието си за решение на казуса, като по този метод ще го премахнете от мозъка си.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР