Човешките тела крият различни тайни. Въпреки многото изследвания и научния

...
Човешките тела крият различни тайни. Въпреки многото изследвания и научния
Коментари Харесай

Мъжете дори не подозират за тези странни неща при жените

Човешките тела крият разнообразни секрети. Въпреки многото проучвания и научния напредък, ние непрестанно се изненадваме от новооткритите обстоятелства за нашето тяло и неговите характерности.Изглежда обаче, че женски тела са по-потайни, в сравнение с мъжките, т.е., че има доста обстоятелства, които чакат да бъдат открити и разкрити, написа beu.bg.
И въпреки че си мислим, че сме добре информиран, има някои невероятни неща за женски тела, за които нямаме никаква визия.

1. Ядене по време на бременност

Изследванията демонстрират, че качеството на храната, която дамата яде до момента в който е бременна, може съществено да засегне плода й. Ето за какво, бременността не би трябвало да се употребява като опрощение за ястие на всичко.

2. Разходка по алеята на паметта

Експерти са разкрили, че дамите имат по-добра памет, което им разрешава да помнят неща от предишното. Това е една от аргументите, заради които дамите не престават да загатват нещо, което се е случило преди известно време, а мъжете даже не си спомнят.

И това е забавно: Гладуването през ден топи килограми - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

3. Използване на двете мозъчни полукълба

Противно на мъжете, които употребяват най-вече лявата страна на мозъка, дамите са известни с това, че употребяват и лявата и дясната страна на мозъка си.

4. Критерии за връзка

Експертите допускат, че дамите избират мъжете въз основа на тяхното имущество и физически белези , за разлика от мъжете, чиито критерии са възраст и хубост.

5. Продължителност на живота

Вече е известно, че продължителността на живота на дамите е по-голяма от тази на мъжете, а повода е фактът, че дамите отделят повече внимание на качеството на техния метод на живот от мъжете. Освен това, някои проучвания демонстрират, че женското тяло има по-добри качества за битка с разнообразни болести, изключително в случай че дамата е родила.

6. Контрацепция

Експертите допускат, че мъжете намират дамите, които употребяват контрацептиви за по-малко привлекателни от тези, които не го вършат, основно заради смяна в аромата на тялото и гласа им.

7. Самобръсначки и полово излъчени заболявания

Жените би трябвало да бъдат много внимателни с техните самобръсначки, изключително тези за срамната област, защото самобръсначките са известни с това, че могат да предават разнообразни заболявания и инфекции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР