Човешките грешки в България са толкова чести, защото за тези,

...
Човешките грешки в България са толкова чести, защото за тези,
Коментари Харесай

Пътниците в автобуса, който катастрофира на Тракия, са били без предпазни колани

Човешките неточности в България са толкоз чести, тъй като за тези, които би трябвало да минимизират вредите от тях, казусът е продължителен и не се лекува “, разяснява в предаването " Тази заран "   по бТВ Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

12 деца и двама възрастни са в болница.

Според него пасажерите в рейса, който катастрофира на Автомагистрала " Тракия ", са били без защитни колани.

„ Разбирането на контрола от страна на Министерство на вътрешните работи е писане на актове, а не регулация, подкрепяне и изкарване на нападателните водачи “, добави Милчев.

„ Хората в България, Европа и страните от Скандинавския полуостров бъркат, само че би трябвало да се усъвършенства инфраструктурата, с цел да с простят грешките. Една от аргументите за потърпевши в произшествия с рейс е непоставянето на коланите “, добави Илия Тодоров, от Асоциацията на застрахованите и потърпевши при произшествия.

Адвокат Людмил Рангелов изясни, че единствено лидерът би понесъл отговорността за злополуката със сръбския рейс на Автомагистрала „ Тракия “. Според него, в случай че казусът се категоризира като тежък, лидерът може да получи от 2 до 10 години отнемане от независимост.

Юристът сложи под въпрос стандартите по построяването на автомагистралата, защото транспортното средство е навлязло гладко в канавката, а не внезапно и посочи, че в случай че е имало мантинела, случаят е могъл да бъде предотвратен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР