Човешки мозъчни клетки VS Изкуствен интелект …Човешки мозъчни клетки в

...
Човешки мозъчни клетки VS Изкуствен интелект …Човешки мозъчни клетки в
Коментари Харесай

Човешки мозъчни клетки VS Изкуствен интелект

Човешки мозъчни кафези VS Изкуствен разсъдък …Човешки мозъчни кафези в лабораторна Петриева паничка са научени да играят Понг, като реагират на електрически импулси.И … те стартират да играят по-добре от изкуствения разсъдък.Понг е една от най-ранните аркадни видеоигри, чиято концепция е да се хвърля топка сред две „ ракети “.Според New Scientist, учените откриват, че живите мозъчни кафези, отглеждани в лабораторни стъклени съдове, могат да бъдат подготвени, да вземем за пример да „ живеят “ във видеоиграта Понг, като ги слагат в това, което откривателите назовават ​​„ виртуален свят на игри “.
Четете още: Изкуственият разсъдък Мегатрон: „ ИИ в никакъв случай няма да бъде етичен “Брет Каган, основен академик в Cortical Labs, който управлява това ново изследване, споделя:„ Смятаме, че е заслужено да ги назовем „ мозъци на киборги “. Много учени по света учат мозъчни невронни кафези, отгледани в Петриеви панички в лабораторни условия, като постоянно ги трансформират в органели, които наподобяват като същински мозъци.Но това проучване е първият път, когато по този начин нареченият „ мини-мозък “ е основан особено за избрани задания. “

 69048860 - Човешки мозъчни кафези VS Изкуствен разсъдък (видео)
В този случай учените са употребявали версия на Понг за един състезател. По време на играта електрически сигнали „ споделят “ на мини-мозъка къде се намира движещата се „ топка “. В отговор невроните изпращат електрически сигнали, с цел да придвижат ракетата към „ топката “ и тя да „ отскочи “.Гледайте този необикновен развой във видеото по-долу.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР