Човешката цивилизация може да изчезне до 2050 г. Това показва

...
Човешката цивилизация може да изчезне до 2050 г. Това показва
Коментари Харесай

Човешката цивилизация може да изчезне до 2050 г., показва проучване

Човешката цивилизация може да изчезне до 2050 година Това демонстрира ново изследване на австралийски учени, пишат международните организации, представени от bTV.
Според Националния център за възобновяване на климата в Мелбърн, в случай че актуалното общество продължи да бъде подвластно от излъчванията парникови газове, до 2050 година ще бъде премината сериозна точка, след която няма връщане обратно. Авторите на отчета настояват, че това ще провокира пагубни последствия за човешкия тип, които ще доведат до неговото заличаване.
" Ако продължим да живеем по същия метод, ще настъпи екологичен колапс. С него ще дойдат болестни пандемии, горещи талази с летален излаз и най-после - атомна война ", показват учените. Те означават, че даже да се реализиран задачите на Парижкото съглашение, които са климатичното стопляне да остане 2 градуса до края на века, позитивните резултати за планетата биха били пренебрежими.
В отчета е разказан и въпросният апокалипсис – поради повишението на температурите в международен мащаб, доста зони ще станат необитаеми, ще има неконтролируема миграция на хора, което ще провокира политически разтърсвания и проблеми. Затоплянето на атмосферата ще докара и до пандемии от всевъзможни заболявания, които мъчно могат да бъдат овладени. С повишението на температурите, някои крайбрежни зони ще изчезнат.
“В тази конюнктура въоръжените спорове за запаси ще станат неизбежни, което ще разсъни призрака на нуклеарния кофликт ”, показват учените. Според тях актуалното общество е тотално импровизирано за провокациите, свързани с климатичните промени.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР