Човекът, който ме ограби, е задържан от служители на Първо

...
Човекът, който ме ограби, е задържан от служители на Първо
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор от Бургас в шок, задържали нападателя му и го пуснали

Човекът, който ме ограби, е арестуван от чиновници на Първо районно управление (на МВР) на МВР-Бургас, само че единствено за 24 часа и по-късно е освободен. Това сподели пред Нова телевизия таксиметровия водач Станимир Пеев, който още във вторник описа пред кореспондент на Флагман.БГ по какъв начин е бил ограбен в „ Победа “ и в следствие схванал от свои източници, че отмъкнатите 910 към този момент били изхарчени за опиати. Целият квартал е пропищял от наркозависимия апаш, само че полицията го пуснала, защото нямало доказателства, тъй като служителите на реда не откри пари в него.

От бургаската полиция прецизираха, че поради неналичието на доказателства не може бъде формирано досъдебно произвеждане, посочи кореспондентът Цеца Алексова.

Момчетата, които дават отговор за този регион, ми споделиха, че след мен в петък и събота е направил още пет-шест обири от коли, сподели пък Пеев.

Челеко от бургаския кв. Победа се показа за постоянен клиент и обра таксиметров водач

„ Вчера от Първо районно ми оповестиха, че са го заловили. Задържали са го 24 часа и са го пуснали. Учудвам се по какъв начин може един рецидивист да бъде освободен при изискване, че прави нови закононарушения. На независимост е и си прави каквото желае “, прибавя той.

„ Карам такси повече от 20 години. Случвали са се доста неща, само че такива като през последната година – не “, съобщи пострадалият.

Той показа, че на 21 декември 2022 година сутринта сред 3:00 и 3:15 часа на стоянката на остарялата поща в Бургас е претърпял нещо извънредно. „ Сега след този случай, който е още по очевиден, си мисля да откажа да работя вечер или ще съм първият таксиметров водач, който ще вкара това, което се прави в Америка – ще сложа бариера по средата на автомобила за моя сигурност “, сподели още Станимир Пеев.

„ Чудя се за какво по този начин се получава? Човекът е с досие, прочут е. Не са били в него парите. Успял е или да ги изхарчи, или да ги скрие някъде “, разяснява пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев.

„ Какво чакаме? Да стане ново закононарушение и то пред очите на полицията ли? “, сподели още той.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР