Човек, заподозрян в разпространението на наркотици, който в течение на

...
Човек, заподозрян в разпространението на наркотици, който в течение на
Коментари Харесай

Задържан не ходи по голяма нужда 47 дни, за да не го хванат с наркотици

Човек, обвинен в разпространяването на опиати, който в течение на 47 дни отхвърляше да върви по огромна потребност, най-сетне бе освободен от полицията, с цел да може да отиде в болница. 24-годишният Ламар Чеймбърс бе арестуван преди съвсем осем седмици в Харлоу в английското графство Есекс, на 17 януари, написа в. „ Метро “.

Полицията в Есекс бе на мнение, че той е глътнал пакетчета с дрога преди да бъде задържан, като стражите на реда непрекъснато чакали той да отиде до тоалетната, с цел да го спипат. Но дните на очакване станали седмици, като в това време здравословното положение на Чеймбърс ставало все по-зле. След 38-мия ден в ареста юристът му споделил на съда, че клиентът му „ избира да почине, в сравнение с да отиде до тоалетната “.

Полицията желала срокът на задържане на Чейбърс да бъде продължен цели седем пъти. Надеждите обаче, че арестуваният най-сетне ще отиде до тоалетната и опиатите ще се появят на бял свят се оказали напразни. В понеделник арестуваният в последна сметка бе освободен, с цел да може да бъде признат в болница.

Обвиненията против Чеймбърс в разпространяване на опиати също са свалени. Веднага по-късно обаче, при излизане от сектора, той още веднъж бе задържан и му бяха повдигнати нови обвинявания в по-дребни закононарушения, а по-късно пуснат под гаранция, с цел да може да бъде откаран в болничното заведение.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР