Човек наистина си идва с името – Анахид е богиня

...
Човек наистина си идва с името – Анахид е богиня
Коментари Харесай

Ванга предрича точно съдбата на Анахид Тачева: 3 брака и 3 деца

Човек в действителност си идва с името – Анахид е богиня на любовта на арменски. Легендарната тв звезда, която си отиде на 82 в петък, има два брака с един и същи мъж – от всеки остава по едно дете, а малко след повторната сватба с националния актьор Коста Цонев, среща идващия си брачен партньор Васил Тачев и 3 години са любовници, както сама е разказвала.

Съдбата на Анахид е като разказ. Първо повтаря стъпките на майка си. И двете са 18-годишни, когато се събират с мъжете, белязали живота най-вече им. За майката това е бащата на Анахид, който е 21 години по-възрастен от нея, роден в Персия, през днешния ден Иран, арменец. За Ани това е Коста Цонев, 12 година по-голям, за който също се омъжва 18-годишна, незабавно след довеждане докрай на учебно заведение.

И двете имат по 3 деца. Третото е предсказано, дружно с третия брак на Анахид персонално от Ванга.
При първото си посещаване при врачката тв звездата е изгонена, дружно с Гинка Станчева, както сама си спомняше. При втората аудиенция обаче, таман омъжена наново за Коста Цонев и родила щерка им Теди, гадателката й предсказва срещата и детето с Васил Тачев. Тв звездата не има вяра, защото счита, че е уредила живота си и към този момент е стара за случки – предходна е 40.

Но инцидентна среща с общ прочут по пътя от малкия екран към дома й на ул. Славянска и следващо засичане в най-модния тогава бар на хотел София вършат чудото. Искрата прехвърча, 3-годишна любовна връзка, породила се от нея, се трансформира в дълготраен брак, откакто се развеждат. И остават дружно, до момента в който гибелта преди 10 години ги разделя.

Заради търговеца, също като татко й, който остава най-голямата нейна обич, Анахид заживява във Виена. Отказва се от професионалната си пристрастеност – малкия екран и от българската популярност. После живеят в Берлин, а най-после в Съединени американски щати, където и почива. С деменция.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР