Човек и зле да живее, все някога изпитва оргазъм. До

...
Човек и зле да живее, все някога изпитва оргазъм. До
Коментари Харесай

Кой е царят - клиторен или вагинален оргазъм?

Човек и зле да живее, все в миналото изпитва оргазъм. До тази екзистенциалност стигнах преди няколко броя години. И настана заплашителен ужас в мен. Ами в случай че това самодоволство не се повтори, в случай че не съумея още веднъж по този начин да се влюбя, че даже тялото ми да отмерва с метрономска точност прочувствените трептения, трансформирайки ги в скотски рог на изобилието. Добре, че има Господ. Дарена съм с ненаситната сполучлива безконечност за влюбване и оргазмичност. След като ревизирах, че нещата с оргазма са в ред, изпаднах в друго мъчение – кой от всичките ми харесва повече.
„ По-повърхностният” клиторен несъмнено бие по петите вагиналния, само че сигурно е надалеч от напалма, който изпепелява тялото ти, посипан безмилостно от контракциите на оргазмиращата матка. Кулминация, която наподобява на раждане във виетнамска джунгла, само че без частта с болките и бебето. Ако сте попаднали на отракан ухажор, който е наясно какво ви предизвиква и няма да хукне да бяга през девет вагини в десета, уплашен от оргазмичното ви свистене, то тогава ще знае по какъв начин още повече да ускори удовлетворителното ви превиване. Докато шийката на матката ви се отваря от обич, накарайте господина да свърши още малко работа с ръцете си, които нежно натискат яйчниците ви. Това ще подтиква още повече интензитета на едно от най-извънорбиталните свършвания в живота ви.
Дайте да се разберем! Оргазмът е манна небесна която еволюционно дълго си е проправяла път към сетивата ни. Ако не може да изстреляме от себе си най-малко по един оргазъм понякога, по-добре да се отдадем на безпределно бродиране на гоблена „ Усмивката на Освалдо Риос”. Така де, в случай че не вършим приемлив секс, то най-малко от панамата да ни се лендзи лоен латинос.
Не бойте се, в случай че любовникът не ви прави изключително качествена работа, въпреки и да е трудолюбив. Винаги може да впрегнете в половата каруца конските сили на ръцете си и другите преносими средства, с които да подарите прелестно примиране на женските си елементи.
Ако сте почитатели на мастурбацията, най-вероятно сте от моята порода – онази, която не се задоволява с един оргазъм. Почна ли да се превивам под дланите си, оскъдното един път изобщо не ми прави работа. Аз съм като тези пиячи, които без едно могат, само че не и с едно пиво.
От охота от време на време се разсънвам на другата заран с изтръпнал клитор, натъртен пубис и охлузени срамни устни. Ама прекомерно доста почитам природата, че да не мародерствам лешоядски от нейните богатства.
И това няма нищо общо с съществуването на ухажор в къщата ми. Едно време имах сътрудник, който удивително цъкаше с език, когато ме свари да „ малтретирам” женствеността си със буйната устремност на главорез от Средновековието. Изпитваше самонедостатъчност от несъразмерната ми автолюбов. Така и не съумях да му обясня, че доста одобрявам Мечо Пух и неговото „ Колкото повече, толкоз по-оргазмично”.
И че това няма нищо общо с неговите прилични качества на оргазмичен електротехник, поради който понякога ме шибваше ток по капачките.
Тези от вас, които занапред ще се пускат по наклона на това влакче на ужасите, дано да кажа, че има голяма възможност да се сдобиете със „ син” клитор.
Сигурно ви се е случвало най-малко един път мъжът до вас да не може да свърши и да се оплаква от тежки и мъчителни топки. Както пенисът се цялостни с кръв, по този начин и клиторът натежава от тази жизненоважна течност. И в случай че не облекчим душа и тяло, изпитваме древен дискомфорт.
И помнете, че за сложното подчинение на половия Олимп виновност има единствено и само нашият хубав разум, който понякога се държи много несъответстващо, пускайки в главите ни тотални небивалици, пречещи ни да бъдем съвременни.
Да свършваме по този начин, както традицията повелява от незапомнени времена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР