Човек и добре да живее... все някога се натъква на

...
Човек и добре да живее... все някога се натъква на
Коментари Харесай

Излагане на живо: Поп-фолк певиците, които не могат да пеят без плейбек

Човек и добре да живее... все в миналото се натъква на поп-фолк певица, която пее зле онлайн. Това изяснява желанието на множеството да не се изявяват без плейбейк, тъй като просто не могат другояче. Е, в жанра има и много можещи, само че през днешния ден ще забележим някои скандални клипчета на певици, които се излагат свиреп онлайн.

Виж още: Когато си на Бали, само че първо си инфлуенсър: Сами Хосни и приятелката му заляха Instagram с екзотика 

Андреа

Музикалната ариерата на Андреа наподобява в застой от известно време, само че имаше времена, когато правеше в действителност неповторими песни и клипове. Сценичните ѝ представяния също бяха на много високо равнище.  Към днешна дата това не е по този начин, само че това не се дължи на пандемията. През годините са се появявали някои скандални видеа обаче, в които не чуваме прелестен глас, а нещо... доста необичайно и не изключително вярно.

Едното видео е много остаряло, а другото е от скандалното ѝ присъединяване преди месец:

Мария

Ех, имаше времена, в които тя в действителност вадеше много прелестен глас онлайн. Не е от певиците, които са изпълнявали всяка своя ария без плейбек, само че не твърдим, че е тотално бездарна и даже е звучала супер вярно. Няма по какъв начин обаче да пропуснем, че преди няколко години се появи в нета видео с Марето, на което виждаме и чуваме опити да пее " Стари рани " на Софи Маринова. По-скоро опити да я имитира, а резултатите са... трагични. Ако се беше пробвала да я пее по собствен метод, нямаше да станем очевидци на излагация... Ето това е глас на певица, която не репетира (без ирония).

Виж още: Тя се бори за Виктор Стоянов и... печели от въздуха! Виктория откри магията на парите

Сузанита

Нея никой не я е възприемал за същинска певица. Опитите ѝ да пее онлайн демонстрират точно това, само че и никой не е очаквал от нея да бъде идната Уитни Хюстън.

Емануела

Емануела също е много неуверена ария. Тя прави същите опити със „ Стари рани “ на Софи Маринова... трагично е:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/suzanitta.ig/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР