Човек е пострадал при катастрофа край ученическото градче във Враца,

...
Човек е пострадал при катастрофа край ученическото градче във Враца,
Коментари Харесай

От последните минути! ТИР с продукти за „Кауфланд“ натресе кола на „Килърите“ край Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Човек е потърпевш при злополука край ученическото градче във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути. Сблъскали са се ТИР „ Ивеко “ със софийска регистрация и служебна баничарка „ Рено “ на ДДД компанията „ Килърите “. И двете транспортни средства идвали откъм кръговото кръстовище на пътя от Оряхово и били дали ляв мигач за завиване в посока ученическото градче. Водачът на ТИР-а обаче не видял, че водачът на колата също желае да предприеме маневрата и го блъснал. 
При удара е ранен водачът на лекотоварния автомобил. Той е прегледан на място от пристигналия незабавен екип, след което е откаран с кола за спешна помощ към врачанската болница. Бил е в схващане, споделиха очевидци на случая. 
Тираджията, който превозвал артикули за „ Кауфланд “, е тестван за приложимост на алкохол, като резултатът от теста към момента не е явен. 
В момента на местопроизшествието има полиция и две пожарни. Двата аварирали автомобила са на пътя и прекосяването в региона е затруднено. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР