Човек е истински щастлив, когато е осъществил някои от най-големите

...
Човек е истински щастлив, когато е осъществил някои от най-големите
Коментари Харесай

Кобилкина отпразнува рожден ден зад граница, направи си равносметка

Човек е същински благополучен, когато е осъществил някои от най-големите си фантазии и цели, както и когато е здрав. Популярната сексоложка Наталия Кобилкина несъмнено спада към категорията на хората, които са постигнали доста неща в персонален, само че и професионален проект. Тя означи преди няколко дни рождения си ден, като го посрещна в английската столица Лондон, където живее със своята законна половинка Такис Дретакис.

Чаровната Наталия навърши 37 години. По този мотив тя реши да показа с почитателите си в Инстаграм своята равносметка за миналите години.

" Честит Рожден ден на мен Любимата:)) стигнах незабележимо до моите 37! ", стартира размишленията си Кобилкина и споделя, че е съумяла да резервира детското в себе си. Пише, че по астрологични карти това ѝ е последната година, в която почиства своята карма, а след това на " 38 почва лекост. Така че хвърча! ". Тя споделя, че много неща са се трансформирали за нея напоследък. Първото нещо, което отбелязва като сериозна крачка, е преместването ѝ в Лондон. Успяла е да отслабне с 10 кг. Осъществила е проектите си и в бизнес аспект, като е разширила бизнеса си, наела е нови хора и е основала " стотици безвъзмездни видеа дружно с целия екип и поддържах над половин милион хора по време на карантини напълно гратис ", написа още сексоложката.

Щастлива е, че е здрава и не е болна от Ковид-19. Оценява опциите, които има сега и се разва, че превела книгата си британски език, като всеки ден усъвършенства знанията си по езика. Споделя, че се е научила да цени свободното си време и да си почива, когато може. 

" Благодарна съм на доста нови и остарели другари които са до мен. Благодарна, че имаме доста нови клиенти от целия свят, нови треньори и дружно вървим напред! Благодаря ви за хубавите думи! Обичам ви! И дано всички сме реализираме своите фантазии ", написа в умозаключение Наталия. 

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/nataliakobilkina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР