Човек да се чуди колко извратени могат да са желанията

...
Човек да се чуди колко извратени могат да са желанията
Коментари Харесай

Възможно ли е? Голям секс скандал с Даяна и Кейт Мидълтън

Човек да се чуди какъв брой извратени могат да са желанията на някои хора.

Водеща компания за играчки за възрастни разкри, че принцеса Даяна, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са измежду най-популярните им поръчки за секс кукли.
-->
Производителите на играчки в Inferno споделят, че са затрупани с искания за играчки в действителен размер на кралските особи, само че изпълнителният шеф признава, че „ усетът “ и „ приличието “ му пречат да извърши пикантните кралски претенции на извратените клиенти.

„ Получаваме поръчки за принцеса Даяна постоянно, изключително след най-новата поредност от „ Короната “, само че в никакъв случай не бихме се отворили за обвинявания, че омаловажаваме паметта й “, сподели изпълнителният шеф Бен Страуд пред South West News Service.

„ Ако бяхме стимулирани единствено от пари, щяхме да създадем кукли Меган Маркъл и Кейт Мидълтън и да забележим посредством продажбите коя е най-популярна, само че в сърцето си аз съм роялист “, добави той.

Британският предприемач разкри още, че е залят от поръчки за секс кукли, които наподобяват на артиста Том Харди. „ Получаваме толкоз доста поръчки за кукла Том Харди, от мъже и дами и от целия свят. Той не е известен единствено в Обединеното кралство, само че и в Съединени американски щати и Азия “, сподели още Страуд.

Секс куклите костват малко под 1000 $ за направено по поръчка създание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР