Членовете на семейството на легендарния бразилски футболист Пеле продължават да

...
Членовете на семейството на легендарния бразилски футболист Пеле продължават да
Коментари Харесай

Близките на Пеле пуснаха и трогателно видео от болничното му легло

Членовете на фамилията на именития бразилски футболист Пеле не престават да са в болничното заведение „ Алберт Айнщайн “ в Сао Паоло. На 82-годишна възраст „ магьосникът с топката “ бе приет в болница на 29 ноември, откакто страда от рак на дебелото черво.

Членовете на фамилията му са в действителност загрижени, защото неотдавна показаха безпокойството си от обстановката и се пробват да утешат „ Краля на футбола “ допустимо най-добре. Състоянието на Пеле се утежни през последните седмици.

В сряда болничното заведение разгласи, че ракът на дебелото черво на Пеле демонстрира „ градация “ и той се нуждае от „ по-задълбочени грижи за лекуване на бъбречна и сърдечна непълнота “. По-рано същия ден дъщерите му оповестиха, че той няма да се прибере за Коледа.

В скорошно видео, оповестено от фамилията му, Пеле лежи в леглото си и очевидно положението му не е положително.

Според бразилските медии във видеото той си взима довиждане с околните и приятелите си.

Близките му прекараха християнския празник в болничното заведение.

Малко след среднощ, в първите минути на Коледа, дъщерята на Пеле Кели Насименто разгласява фотография с най-близките родственици, като написа: „ Почти всички. Весела Коледа. Благодарност, обич, съюз, семейство. Същността на Коледа. Благодарим на всички ви за цялата обич и светлина, които ни изпращате “.

Едино, синът на Пеле, който неотдавна беше назначен за треньор на бразилски футболен клуб от Серия Б, дойде на Бъдни вечер в медицинския център, където се причисли към сестрите си Кели и Флавия Арантес до Насименто.

Той разгласява фотография в Instagram, на която се вижда, че държи ръката на футболната звезда, като написа: „ Татко… моята мощ е твоя “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР