Членове на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) от

...
Членове на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) от
Коментари Харесай

Полицаи и пожарникари от Видин ще протестират

" Членове на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) от видинското сдружение ще излязат на митинг , на 9 март в 12:01 часа пред постройката на Областната дирекция на вътрешното министерство ". Това заяви Емилиян Недялков, ръководител на сдружението.

" Служители на МВР-Видин - измежду които служители на реда, пожарникари, гранични служители на реда, чиновници в администрацията, бранш „ Миграция “ и други, ще стачкуват с искане за по-високо заплащане.  

Членовете на видинското синдикално сдружение към СФСМВР са към 350 души " , посочи Недялков. Синдикалистът добави, че в протестните дейности във Видин ще вземат участие чиновници и служители на реда, които не са на работа или са в отмора.

" Ние ще настояваме пред държавното управление за по-високо възнаграждение, което да е почтено за труда, който поставяме ", добави Емилиян Недялков и посочи, че протестните дейности в страната са щафетни и се организират по график, според решение взето на 12 февруари от Управителния съвет на СФСМВР.

Протестът не цели борба с нито един от браншовете ", сподели още Недялков, който е уверен, че дружно всички работещи в системата на Министерство на вътрешните работи могат да реализират повече.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР