Членове на Министерския съвет изказаха днес неодобрение към арогантното поведение

...
Членове на Министерския съвет изказаха днес неодобрение към арогантното поведение
Коментари Харесай

Министри разкритикуваха Сидеров, но коалицията остава

Членове на Министерския съвет изрекоха през днешния ден отрицание към арогантното държание на водача на участващата в ръководещата коалиция " Атака " Волен Сидеров в предаването " Референдум " на Българска национална телевизия. Финансовият министър Владислав Горанов посочи пред медиата обаче, че все още не се преглежда опцията за преразглеждане на съдружното съглашение поради тази преживелица, тъй като страната няма потребност от дестабилизация.

Какво се случи в предаването, което към този момент е свалено от уеб страницата на малкия екран, четете тук.

" Недопустимо е сходно държание на който и да е, без значение каква позиция и пост заема ", разяснява министърът на туризма Николина Ангелкова (ГЕРБ). По думите й връзките в дребната коалиция " Обединени патриоти ", формирана от " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, " са си взаимоотношения сред тях ".

С ангажимента, че не е гледал предаването, министърът на финансите Владислав Горанов (ГЕРБ) също дефинира държанието на Сидеров като недопустимо. " Не мога да го похваля по някакъв метод или да подтикваме сходно държание в ефир, на която и да е медия, още повече на национална медия ", сподели Горанов. Според него " всеки носи отговорност за следствията от дейностите си ".

Неприемливо и меко казано безконтролно назова присъединяване на Сидеров в предаването министърът на околната среда Нено Димов (ВМРО) пред Българска национална телевизия. Той предвижда, че " този вид политика ще намира все по-малко почва в международен мащаб ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР