Членове на екипа, работещ в офиса на британския премиер Борис

...
Членове на екипа, работещ в офиса на британския премиер Борис
Коментари Харесай

Британски нрави: Служителите на Борис Джонсън на парти в ден...

Членове на екипа, работещ в офиса на английския министър председател Борис Джонсън, си организирали две празненства в резиденцията на министър-председателя в разгара на локдауна в Обединеното кралство и вечерта преди погребението на принц Филип, заяви през вчерашния ден лондонският в " Дейли телеграф ", представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Съветници и чиновници се събрали на 16 април 2021 година на две места, с цел да отпразнуват отдръпването на двама членове на премиерския екип - шефът по връзките Джеймс Слак, който станал зам.-главен редактор на в. " Сън ", и един от персоналните фотографи на Борис Джонсън, чието име не е показва, прецизира консервативният ежедневник.

Тези нови разкрития са оповестени в миг, когато министър-председателят се бори да остане отпред на кабинета, откакто призна, че е е участвал на събиране на " Дауниннг стрийт през 2020 година, до момента в който беше в действие локдаун.

Според " Дейли телеграф ", двете празненства, които в избран миг се слели в едно и траяли с алкохол и танци до сутринта, са се състояли в навечерието на погребението на брачна половинка на кралица Елизабет Втора, до момента в който цялата страна беше в интервал на народен печал.

Борис Джонсън не е участвал. По това време той е бил в провинциалната си резиденция " Чекърс ", на към 65 километра от Лондон.

Снимките на кралицата, седнала сама на първия ред в църквата, поради рестриктивните мерки, свързани с КОВИД-19, тогава символизираха строгостта на рестриктивните мерки в Обединеното кралство, отбелязва Агенция Франс Прес.
Свързани вести Борис Джонсън се извини на англичаните, че е нарушил локдауна поради празненство Скандал: Джонсън призна за празненство по време на локдаун
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР