Членове и симпатизанти на БСП се включиха в поредния Поход

...
Членове и симпатизанти на БСП се включиха в поредния Поход
Коментари Харесай

Членове и симпатизанти на БСП се включиха в Поход за мир в цялата страна

Членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия се включиха в следващия " Поход за мир " в цялата страна. Председателят на БАС и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Евгений Белий насочи обръщение до всички участници. " За да може през днешния ден светът да се развива и да върви напред, хората се нуждаят освен от един ден мир, а от 365 дни. В началото на 21 век земята още веднъж се тресе от различни  военни спорове, чиито жертви още веднъж са почтени хора. Европа е залята от невиждани до през днешния ден терористически атентати. И в това време богатите страни от Европа, Азия и Америка заделят големи суми пари за основаването на нови оръжия за всеобщо заличаване. А тези средства биха били изцяло задоволителни да се изхрани популацията на света, да се употребяват в региона на опазването на здравето, образованието и културата ", съобщи Белий в словото си.
По думите му през днешния ден е изключително належащо всички прогресивни хора по света, и изключително младежите, да се обединят в името на най-голямата полезност на човечеството - мирът.  
" Опазването на мира е заветен дълг на всички хора по света. За мира би трябвало да се бори всекидневно всяко човешко създание, с цел да дадем късмет на децата и внуците ни да живеят в един търпелив и проспериращ свят. Ние им го изискуем ", акцентира Белий.
Той прикани всички жители да се причислят към подписката за опазване на мира, в която БАС и всички български антифашисти се включиха, включват се и ще се включват интензивно и да дадем знак, че мирът е в нашите ръце.
" Българска социалистическа партия и БАС не престават да се борят против въвличането на  България във военни дейности освен в Украйна, само че и в която и да е друга страна по света. Мирът е съществена полезност, която ние постоянно сме отстоявали и ще продължим да отстояваме. Никога война! Никога повече фашизъм! Хора бдете! ", обърна се към българите Белий.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР