Членът на Камарата на представителите в американския Конгрес Джъстин Амаш,

...
Членът на Камарата на представителите в американския Конгрес Джъстин Амаш,
Коментари Харесай

Независим конгресмен смята да се кандидатира за президент на САЩ

Членът на Камарата на представителите в американския Конгрес Джъстин Амаш, напуснал Републиканската партия поради различия с президента Доналд Тръмп и дал своя вот за неговия импийчмънт, заяви през днешния ден, че ще изследва опцията да се кандидатира за президентските избори през ноември, представлявайки Либертарианската партия, съобщи Франс прес.

Конгресменът от щата Мичиган разгласи основаването на изследователски комитет - явен симптом, че има намерение да се включи в конкуренцията за Белия дом.

" Американците са подготвени за практични подходи, основаващи се на примирение и на доверие в хората ", написа 40-годишния Амаш в Туитър, представен от Ройтерс.

Консервативният парламентарист е член на Конгреса от 2011 година Той е самостоятелен от юли предходната година, когато напусна партията.

Сега той счита да изиска номинацията на Либертарианската партия, която се бори за необятни цивилен права и свободи, поддържа политика на невмешателство във външните работи на други страни и желае свеждане до най-малко на пълномощията на държавното управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР