Членът на Изпълнителното бюро на БСП Катя Георгиева и зам.-председателят

...
Членът на Изпълнителното бюро на БСП Катя Георгиева и зам.-председателят
Коментари Харесай

Катя Георгиева от Ямбол: БСП предлага намаляване на ДДС върху основните храни, лекарствата и електроенергията

Членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Катя Георгиева и зам.-председателят на Българска социалистическа партия и член на Изпълнителното бюро Атанас Зафиров се срещнаха с актива на левицата в Ямбол, като част от самодейността на управлението на партията за осъществяване на регулярни срещи в цялата страна. Основна тематика на полемиката бяха оценката на социалистите за първите 100 дни от ръководството на страната, а в нея се включиха регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Ямбол Митко Андонов и членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия и кмет на Тунджа Георги Георгиев и.

“В тези времена на ценова, енергийна и коронавирус рецесия, както и почналата война, държавното управление съумя да преведе България през тежките зимни месеци”, съобщи при започване на срещата Катя Георгиева, като уточни част от подхванатите ограничения: Мораториумът върху цените на тока, помощите за стопанската система и за бизнеса, мярката 60/40 и редица други. „ Това отчитаме като триумф на правителството”, сподели още тя.

Дискутирана бе и идната актуализация на бюджета, по която експертите на Българска социалистическа партия работят от месеци. “Най-важният въпрос е актуализацията на бюджета. Цените, инфлацията, приходите, бедността - всичко това може да се реши с актуализацията”, съобщи пред присъстващите Катя Георгиева. Тя изясни и част от препоръчаните от Българска социалистическа партия антикризисни ограничения, като понижаване на Данък добавена стойност върху стоките от дребната потребителска кошница, медикаментите и електрическата енергия.

В хода на диалога присъстващите сложиха голям брой въпроси от районен и народен темперамент. От своя страна управлението на Българска социалистическа партия пое ангажимент да прегледа обширно всеки един от тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР