Членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Кирил Домусчиев

...
Членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Кирил Домусчиев
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Съмнявам се, че нормален човек няма да подкрепи Борислав Михайлов

Членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Кирил Домусчиев разгласи цялостна поддръжка за Борислав Михайлов в идните президентски избори във федерацията. След съвещанието на изпълкома на БФС притежателят на " Лудогорец " разгласи, че актуалният президент " е индивидът ".

" Няма даже какво да го разясня. За мен Борислав Михайлов е индивидът. Съмнявам се, че някой естествен и здравомислещ човек няма да го поддържа ", сподели Домусчев на първенците пред Канал 3.

Той е следващият член на изпълкома на БФС, който застава зад Михайлов. По-рано това направи президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов. " Лудогорец " и белите са два от клубовете, които поддържат някогашния народен вратар. Неговата кандидатурата му беше издигната от " Левски ", който няма представител в изпълнителния комитет.

Домусчев разяснява и тематиката с изтичащите контракти на част от главните играчи на отбора си като Светослав Дяков и Клаудиу Кешеру. " Който желае да подписва и да преподписва с " Лудогорец ". Ние сме дали нашите условия на всички, на които им изтичат договорите. Който желае остава, който желае си потегля, клубът е направил всичко допустимо да задържи тези играчи ", сподели той.

Собственикът на първенците загатна, че селекция ще се прави, в случай че някой от сегашните играчи си тръгне. Домусчиев чака с оптимизъм идните мачове с " Милан " от 1/16-финалите на Лига Европа.

" Милан " сигурно ще влезе във форма с тези играчи и звезди, които има. Мисля, че ще станат забавни мачове и дай боже ние да победим ", приключи той
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР