Чийфс избягаха от Фоксбъроу с победа над Пейтриътс миналата неделя,

...
Чийфс избягаха от Фоксбъроу с победа над Пейтриътс миналата неделя,
Коментари Харесай

Патрик Махоумс открива гнева си на Чийфс от страничната линия след грешка на Кадариус Тони

Чийфс избягаха от Фоксбъроу с победа над Пейтриътс предходната неделя, само че не мина и без фойерверки от страничната линия на Канзас Сити.

Видимо смутеният Патрик Махоумс беше забелязан да се ядосва след следващото отпадане от объркания правоприемник на Чийфс Кадариус Тони, който беше под прицела на почитателите през целия сезон, защото играта докара до поврат.

Разглеждайки въпроса във вторник, Махоумс сподели, че катализаторът на неговото отчаяние се свежда до неговото прихващане, което слага отбраната в „ неприятна позиция “.

„ Мисля, че най-голямата част е, че си отчаян, тъй като поставяш отбраната в неприятна позиция. Имах две прихващания, и двете сложиха отбраната в къси полета и те съумяха да ги задържат до гол от полето при едно от тях, ” сподели 28-годишният куотърбек в „ The Drive ” на 610 Sports Radio на Канзас Сити.

„ Трудно е постоянно, когато отбраната играе толкоз добре, да се даде на нахлуване късо поле. Искате да сте сигурни, че даже и да нямате триумф като нападател, желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР