Chivas Regal оценява креативността и духа на барман общността у

...
Chivas Regal оценява креативността и духа на барман общността у
Коментари Харесай

За първа година в България се проведе глобалният конкурс Chivas Masters

Chivas Regal прави оценка творчеството и духа на барман общността у нас с първата по рода си конкуренция за бармани

Финалното съревнование сред бармани от цяла България в първия по рода си конкурс в България „ Chivas Masters ", се организира на 17 април в клуб „ Bedroom " в София. За победител беше отличен Герман Гочев от град Варна, който показва най-високи професионални умения, креативност и харизма. Тази година в основата на състезанието е сложена тематиката за барманската общественост, а участниците бяха провокирани да основат пиво за Chivas, което да е въодушевено от тънкостите на занаята и ежедневните провокации зад бара. Победителят получи правото да взе участие в международния край на надпреварата в Лондон през юли месец. Там той ще се изправи против най-хубавите бармани в света в борба за купата „ Chivas Grand Master " и за огромната премия - посещаване на международното събиране на коктейл общността в Ню Орлиънс „ Tales of the Cocktail 2018 ".

По време на българския конкурс, всеки участник изпрати видео, в което подготвя собствен неповторим коктейл и споделя какво го е въодушевило да сътвори своята напитка и каква е неговата персонална мотивация да прави работата си с готовност и креативност. Избрани бяха 10 финалисти - професионални бармани от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе. На финала на състезанието през вчерашния ден всеки барман разполагаше с няколко минути, с цел да забърка 2 дози от коктейла си и да презентира пред журито и гостите своята напитка. Специален посетител на събитието и жури в състезанието бе световният дипломат на Chivas Regal - Макс Уорнър, притежател на премия Spirited за най-хубав интернационален бранд дипломат. Той разяснява: " В Chivas Regal имаме вяра, че щедростта и триумфът вървят ръка за ръка. Вяра, въодушевена от основалите - братя Джеймс и Джон Чивас, които споделяха триумфа си с локалната общественост, когато бизнесът им преуспяваше. Това са полезностите, които са оказали въздействие върху Chivas Masters още през цялото време. "

„ Chivas Masters " е интернационална платформа за бармани, проведена от първото първокласно уиски в света - Chivas Regal. Провежда се за пета година на световно равнище и за първа година у нас, отличавайки барманите, които споделят главните полезности на своята общественост, съдействието и щедростта на Chivas Regal.

Състезанието е отдадено на героите на нощта - барманите, които имат силата да трансфорат всяко нормално излизане в неповторима вечер. Провежда се в 24 страни от шест континента и предлага неповторимата опция на барманите да развият своите умения в среда на взаимна работа, учейки се от сътрудници и експерти от целия свят. Победителите от всички 24 страни ще продължат към интернационалния край, с цел да показват своя пазар и да се състезават за най-желаната купа - световен първенец на „ Chivas Masters 2018 ".

Тазгодишният огромен край ще се организира в Обединеното кралство - както в столицата Лондон, по този начин и в дестилерията Strathisla в Speyside, духовния дом на Chivas Regal. По време на поредност от магистърски курсове и интензивни самостоятелни и екипни провокации, уменията и творчеството на барманите ще бъдат тествани в съдействие с техни колеги-финалисти, с цел да реализиран споделен триумф.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР