Читателски сигнал Фен на Андреа и Сузанита направи уникален анализ

...
Читателски сигнал Фен на Андреа и Сузанита направи уникален анализ
Коментари Харесай

Напук на ХЕЙТЪРИТЕ! Как „Строго забранено“ на Андреа и Сузанита стана тотален хит!

Читателски сигнал
Фен на Андреа и Сузанита направи неповторим разбор на протичащото се в поп-фолка през последните години.

В писмо до HotArena читателят пази певицата Сузанита – нещо, което си е цяло събитие, имайки поради какъв брой доста злобари има дъщерята на Орхан Мурад.

Общият план на Андреа и Сузанита „ Строго неразрешено “ беше един от най-оплюваните първоначално, а през днешния ден е цялостен шлагер. Как се случи по този начин? Вижте коментара на фена.

Искам да отбележа нещо. Още с премиерата си „ Строго неразрешено “ не остави хората равнодушни. Импулсивно поради Сузанита даваха негативен избор и отзиви. А дали в действителност беше вярното решение?! Не.

Нека помислим малко. Хейтваме едно 14-годишно момиче, а не си даваме сметка, че повече от 80% от днешното потомство са по този начин. И по този начин ще бъдат, не тъй като поп-фолкът е отговорен или родителите им са безотговорни, просто времената са такива!

Защо са такива времената ли? Да помислим. Кога запоследно даваха някой цялостен първенец по национална телевизия с цел да може България да бъде горда с триумфа? Или на хората, печелещи образования в чужбина? Такива неща не се излъчват. Но виж, когато едно момиче навлиза в шоубизнеса на нежна възраст, дай да я обвиним за всичко протичащо се по света! Защото хората не вършат разлика сред театрален облик и елементарния човек!

За разлика от всички медии, аз поддържам родителите на Сузи ! С две ръце! Защото такива би трябвало да бъдат родителите, да поддържат децата си! Да са компактно за тях и да ги обичат! Да почитат решенията им, а не да ги лишават от мнение!

За никого не е загадка, че съм почитател на Андреа още от първата нейна ария. Знаех, че това момиче ще стане най-голямата звезда на България, тъй като виждах блясъка и упоритостта в очите й! Защото Андреа е артикул, забелязван и оценен освен в България, а и на открито! Винаги съм я подкрепял и ще я поддържам! Защото за мен тя е една супер изобретателна персона, която към този момент се е качила на международна сцена! Там, откъдето тя се връща, изпълнителите занапред отиват. Защото нееднократно съм го изтъквал, Андреа е модернист!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР