Читателка на Plovdiv24.bg изпрати до редакцията ни клип на неприятна

...
Читателка на Plovdiv24.bg изпрати до редакцията ни клип на неприятна
Коментари Харесай

Жестока агресия в пловдивски парк! Младежи налетяха на мъж и не пропуснаха да се снимат

Читателка на Plovdiv24.bg изпрати до редакцията ни клип на неприятна преживелица, на която е станала несъзнателен очевидец. Разказът й е подбуден от извънредно нападателните дейности на група младежи в парк " Студенец " в Кючука. Вижте какво показа с медията ни нашата читателка:

" Надявам се тези младежи да се разпознаят и да осъзнаят, че освен те могат да си снимат олигофрениите с телефон. Вчера следобяд в парк " Студенец " минах около групичката, която се заяждаше с индивида. Виждала съм го и различен път да лежи из парка, само че това надали е причина някой да си избива експанзията върху него. Развиках им се да го оставят, че ще си счупи главата като падне, а те се оправдаха, че ги заплашва с нож и ми споделиха да се махна от там.

Съжалявам, само че в случай че някой те заплашва с нож, надали ще си правиш клипчета и ще го блъскаш. Момчета, вие имате телефони, само че и в парка има камери и в случай че се беше случило нещо по-сериозно, в действителност щяхте да лежите в Бойчиновци, както се изрази един от групата ви. 

Друг въпрос е, че на колата за спешна помощ ѝ трябваха 20 минути да дойде, откакто един мъж се обади, с цел да заяви, че на земята лежи човек в безсъзнание. Те хората си знаели, че това е бай Иван, който по принцип дреме из парка и даже не помислиха да го прегледат, до момента в който не обясних какво се е случило. Поздрав за родителите, които си споделят “моето дете не е такова ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР