Читател на Plovdiv24.bg засне клип с нагъл шофьор на градския

...
Читател на Plovdiv24.bg засне клип с нагъл шофьор на градския
Коментари Харесай

Шофьор от пловдивския градски транспорт в игра със смъртта

Читател на Plovdiv24.bg снима клип с безочлив водач на градския превоз, който не съблюдава никакви правила за придвижване. Всички сме чували мненията, че " гонят график ", само че в последна сметка носят отговорност за сигурността на пасажерите, а и на другите участници в придвижването. Вижте какво ни написа нашият четец:

" Това видео  направих през днешния ден, 01/02/2019 Петък, към 13:13 часа. Мястото е ж.к. " Тракия ", на кръстовището на ул. " Пеньо Пенев " и бул. " Освобождение ". Не съм сигурен на коя компания принадлежи рейс номер 66, само че ето какво се случи.

От видеото не се вижда регистрационен  номер на рейса, само че съм сигурен, че компанията транспортьор може да разберете кой е бил водачът по това време. Този път нямаше случай, само че идващият може да има, и няма да е красива панорама. 

Забележете, освен, че водачът на рейса минава на " доста " алено, само че и скоростта, с която го прави. Не ми се мисли какво щеше да се случи в случай че от моята страна на кръстовището нямаше спрели коли, и някой просто да хване зеленото в придвижване.

Безопасността на пасажерите и останалите водачи зависи от тези хора. 

Надявам се виновната организация да вземе ограничения по-скоро, с цел да не се стига до произшествия. "

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР