Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да изкаже онова,

...
Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да изкаже онова,
Коментари Харесай

Мирно пред генерала! Такива като него дълго време ще ни трябват!

 Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, с цел да изкаже това, което мисли по отношение на обстановката сега в България и по света. Даваме му думата незабавно:

" Здравейте, споделям се Петър Торозов и съм написал послание, повлиян от изявлението на ген. Мутафчийски , за издание в негова отбрана. Благодаря ви, в случай че публикувате това писмо! Вярвайте, че всичко ще се оправи с доста дисциплинираност! Пазете се! "

Мирно пред генерала

Не, това не е казармена команда, това е човешка дума за почитание и любов към лице, носещо огромното звание ЧОВЕК. Някакси свикнахме да го виждаме постоянно на телевизионния екран - него, военачалник Мутафчийски. От там ни гледат изтощените очи на човек в генералска униформа и в тях като че ли е събрана тъгата на целия български народ.

След всяко появяване на екрана този взор като че ли успокоява: не се бойте, ще ви помогнем! И ние имаме вяра, имаме вяра на ЧОВЕКА, на генерала, на военния доктор МУТАФЧИЙСКИ. Та можеш ли да не повярваш на офицера от българската войска, на началника на ВМА и основен доктор на въоръжените сили на Република България.

Да, той е този, който лекуваше в Кербала и Афганистан, създател на доста научни писания, уважаван  от всички боен хирург. Имам възприятието, че този приветлив военачалник не е почивал и не е спал от началото на подлата грипна зараза. Малко са хората, които одобряват лекуването на един цялостен народ като свое лекуване, като лекуване на най-близките си. Оказа се,че тази ранима душа под генералски пагон е подготвен за това.

СКЪПИ БЪЛГАРИ,                      

дано помогнем на Генерала -Човек най-малко малко  да свали  от това тежко задължение - здравето на народа, от генералските пагони. Генерали като Мутафчийски още дълго време ще ни трябват - дано да ги пазим - те са национално благосъстояние!

О.р.ст.л-т П.Торозов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР