Читател на Plovdiv24.bg де обърна към редакцията ни с молба

...
Читател на Plovdiv24.bg де обърна към редакцията ни с молба
Коментари Харесай

Читател: Г-н Симеонов, елате и в Пловдив. И тук шуми покрай Марица

Читател на Plovdiv24.bg де обърна към редакцията ни с молба посредством нас поканата му до вицепремиера Валери Симеонов да бъде видяна. Ето какво ни написа той:

Днес видях, че вицепремиерът е почнал акция по съблюдаване законите във връзка с нощната тишина и в столицата. Няколко от най-известните заведения към този момент били с констативни протоколи. 

Г-н Симеонов, заповядайте и в Пловдив. И тук има потребност от такава акция, а заради една или друга причина единствено Вие вършиме нужното, с цел да бъдат приложени законите във връзка с шума.

Само няколко образеца ще дам - последните дни пловдивчани сме като на война през нощта със спонтанни, изненадващи, само че много мощни зари в разнообразни елементи на града. Ето тук има добра " сбирка " от публикации по тематиката:

Пловдивчани се оплакват от наднормен звук

" Гърмящите " и със мощна музика в Пловдив заведения са добре известни на всички като се изключи Общинския инспекторат. Аз ще загатна единствено заведенията на Гребна база - два-три ресторанта и един бар, няколко " вървежни " барчета в центъра, дребни и огромни кръчмета в разнообразни елементи на града. Общо взето който притежател на заведение не е изискал, той не е надънил музика за кефа на клиентите си и за смут и безсънни нощи живущите наоколо данъкоплатци.

Ще завърша по този начин, както завършвате и Вие, господин Симеонов, Вашия пост в обществената мрежа: " Защото здравето е по-важно от печалбитe! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР