ЧЕЗ ЕСКО България изгражда фотоволтаична централа за един от лидерите

...
ЧЕЗ ЕСКО България изгражда фотоволтаична централа за един от лидерите
Коментари Харесай

ЧЕЗ Еско България изгражда фотоволтаична централа за Национал-7

ЧЕЗ ЕСКО България построява фотоволтаична централа за един от водачите в производството на пелети в България - „ Национал-7 “ ООД. Съоръжението ще бъде с конфигурирана мощ 307 KWp (киловат пик). Очаква се то да стартира да работи през май тази година и да усъвършенства потреблението на електрическа енергия на „ Национал-7 “ с 400 MWh (мегават часа) на година, намалявайки енергийните разноски на компанията.

Системата е основана на високоефективни, монокристални фотоволтаични модули и съставни елементи на реномирани производители. Тя е ситуирана на свободни покривни и наземни площи на индустриалната база на сдружението в с. Скравена, общ. Ботевград.

Бързото развиване на ЧЕЗ ЕСКО в България се дължи на сполучливия бизнес модел, прилаган в активността на сдружението, който включва предлагането на цялостни енергийни решения, свързани с оптимизация на енергийните разноски – от самостоятелен разбор, през планиране и финансиране, до създаване и въвеждане в употреба на плановете. Компанията дава необятна гама от профилирани услуги, артикули и съвещания в региона на отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението, ВЕИ и индустриални системи, тъй че изпълняваните от нея планове да дават отговор в оптималната степен на самостоятелните потребности на всеки съответен клиент.

За трите години от основаването си ЧЕЗ ЕСКО България усили портфолиото си от планове на 53. От тях 20 са за създаване на фотоволтаични централи с обща мощ 3.4 МWp. В употреба към този момент са мощности за 1 МWp.

Информация за услугите и осъществените от компанията планове е оповестена на уеб страницата на сдружението www.cez-esco.bg.

 

Пресцентър на „ ЧЕЗ България “ ЕАД

е-mail: [email protected]

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР