Четвъртият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се

...
Четвъртият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се
Коментари Харесай

Нови герои, напрегнати обрати и задкулисни игри в четвъртия сезон на „Братя“

Четвъртият сезон на един от най-гледаните български сериали „ Братя “ се завръща в ефира на NOVA на 22 февруари в 22:30 ч. Новите епизоди на престъпната драма ще останат правилни на традицията за високо напрежение и непредвидени обрати в действието. Основната тематика ще бъде отдадена на свободата да избереш личния си път и да го отстояваш с всички вероятни средства. Това ще бъде сезонът на операциите и подмолните игри, а ориста злокобно ще настрои героите всеки против всеки, без да са сигурни кой е другар и кой зложелател.

Зрителите ще схванат какво се случва с Денис Топал , който се избави на косъм в смъртоносната престрелка във финалния епизод на предишния сезон и какъв поврат е приготвила ориста за неговия татко – завърналият се от небитието Филип Карамитев и новата му половинка – рисковата Юлия Опланчик . Как героите ще продължат живота си след съдбовната престрелка, какво ще предприеме другия брат – Александър Акарди и бременната Ива Йосифова , ще стане ясно в новите епизоди на поредицата.

„ Изненадата, че моят воин възкръсна, в действителност е огромна, можем да чакаме доста изненади от него в новия сезон. Харесва ми историята в „ Братя “ и доста ми харесват актьорите, с които си партнираме в плана. Мисля, че всеки идващ сезон е по-добър от предходния и се надявам и с този да е по този начин “ – показа за „ “ звездата на българското кино Христо Шопов .

„ Това, което мога да извлека като съществена тематика в новите ни епизоди, е свободата на избора, която е доста значима и за Денис. Не единствено в този сезон, а и по принцип. Харесва ми какво се случва с героите и всички трагични обрати към тях. Посланията ни са мощни, не са натрапчиви, а са изведени като въпроси, над които да разсъждават нашите фенове “, описа артистът Владимир Михайлов, който още веднъж ще влезе в ролята на Денис Топал тази пролет.

„ Определено ни чакат огромни обрати, нови герои, подмолни игри, операции и какво ли още не. Този сезон е в действителност доста прочувствено кондензиран, всеки един от персонажите, по един или различен метод, ще би трябвало да вземе своите решения и да се бори за свободата си “, изясни и актрисата Лора Христова , която влиза в ролята на безскрупулната украинка Юлия Опланчик .

В четвъртия сезон към звездния каст на „ Братя “ ще се причислят обичаната актриса Неда Спасова , както и още доста надарени артисти като Веселин Калановски , Веселин Петров , Анастасия Левордашка и Гринго-Богдан Григоров .

В основните функции ще забележим още веднъж Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Мартин Димитров, Искра Донова, а също по този начин Тодор Танчев, Стела Ганчева, Мартин Петров, Даниел Ангелов, Лора Христова, Сара Драгулева, Елеонора Иванова, Тигран Торосян, Радослав Владимиров, Филип Гуляшки и други

Продуцент на „ Братя “ е Краси Ванков (Hidalgo Productions), а сценаристи – Невена Кертова, Георги Иванов, Екатерина Цветанова-Христова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски и Неда Филчева. Режисьори на четвъртия сезон са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Саундтракът на поредицата е особено основан от композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте старта на новия сезон на „ Братя “ на 22 февруари в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР