Четвъртък, 9 септември - Луната и Юпитер увеличават щедросттаВечерта Луната

...
Четвъртък, 9 септември - Луната и Юпитер увеличават щедросттаВечерта Луната
Коментари Харесай

Четвъртък, 9 септември - Луната и Юпитер увеличават щедростта

Четвъртък, 9 септември - Луната и Юпитер усилват щедростта

Вечерта Луната образува тригон с Юпитер – събитие, което може да промени силата ви. Да ви направи по-приветливи, съпричастни и великодушни. Християнският принцип, дефиниран в Евангелието от Лука 6.38 „... давайте и ще ви се даде “, ще се реализира в цялостна степен. Щедрите хора, които поддържат другите с покровителството си, ще получат помощ от някого, от който най-малкото са очаквали.

Юпитер е планетата на справедливостта. Тя компенсира житейските несъответствия – да вършиме положително за другите не се лимитира единствено до индивида, за който го вършиме. Семената, посяти от положителната ви воля, ще дават плод в хода на целия ви живот под най-различни форми – инцидентни срещи, непредвидени облаги.

А ето какво да чакат за през днешния ден представителите на обособените зодии:

За Овните е целесъобразно да не влагат прекомерно доста страсти в работата си, а да са практични и рационални. Защото внезапните промени в настроението им ще се отразят не добре върху здравето им.

Телците ще са в положително въодушевление, ще им хрумват цветни и ефектни хрумвания. Ще кипят от сила и в края на вечерта напълно справедливо ще записват облаги и ще имат мотив да почерпят целия екип, на който, в последна сметка, дължат финансовия си удар.

Близнаците мъчно ще удържат салдото сред професионалния и персоналния живот. Добре е, до момента в който не престанат мъчително мощно да се тревожат за околните си, да не стартират значими договаряния и срещи.

Раците ще се усещат мощно раздвоени, изправени пред решаването на значими финансови въпроси. Сърцето и мозъкът им ще сочат напълно разнообразни пътища, по които да поемат. Ще би трябвало да прокарат нов път – да станат финансови първопроходци.

Лъвовете могат да чакат положителни финансови резултати, тъй като планетите въздействат удобно на силата им. Затова дано следват правилото на петте „ О-та “ – не отсрочват, не се оплакват, не се изясняват, не се оправдават, не се огорчават и всичките им проекти ще се осъществят по най-хубавия за тях метод.

За Девите е целесъобразно да бъдат доста практични, разумни и аналитични. Това ще им помогне да се оправят и с най-трудните финансови провокации. Дори и това да им наподобява на играта „ Издържи месец единствено на препечени филийки с резанче кисела краставичка “.

За Везните е удобно време да влагат в разкрасителни процедури и във фитнес центрове. Това не значи единствено да си купят абонаментна карта, а могат да помислят да открият нов салон покрай улицата на театрите, да вземем за пример.

Скорпионите могат да имат предпочитание да преобладават над другите. Ще са прочувствено по-възбудими. Ще имат триумф, в случай че влагат в издаването на антология на актуалната любовна поезия.

За Стрелците е добре да не се обвързват с огромни вложения и да заобикалят всевъзможни спекулативни действия. Ще имат прогрес, в случай че си сътрудничат с сътрудници и бизнес сътрудници.

Козирозите е целесъобразно да бъдат гъвкави, в случай че зародят трудности в работата им. Усилията, които са положили в предишното, през днешния ден ще дадат плодове. Но да не се задоволяват със сегашните си достижения – чака ги дълъг път и е добре да продължат интензивно да работят.

Водолеите е добре да стартират да приготвят документите за предпочитаните си инициативи, въпреки и те да предстоят в по-далечен интервал от време. Днес е удобно време да си сформират лист с цели изключително в случай че ще търгуват на фондовата борса.

Рибите ще би трябвало да одобряват, че през днешния ден ще има известно закъснение в делата им. Но да са спокойни, тъй като: „ Най-добре се смее този, който се смее финален “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР