Четиримата обвиняеми бяха под домашен арест, докато течеше криминалното разследване

...
Четиримата обвиняеми бяха под домашен арест, докато течеше криминалното разследване
Коментари Харесай

Братята Андрю и Тристан Тейт с обвинения за изнасилване и трафик на хора

Четиримата обвинени бяха под домакински арест, до момента в който течеше престъпното следствие за злоупотреби против седем дами - обвинявания, които те отхвърлят.

Противоречивата интернет звезда Андрю Тейт, неговият брат и две румънски гражданки бяха арестувани в прелиминарен арест от 29 декември до 31 март, когато съд в Букурещ ги пусна под домакински арест. Крайният период за внасяне на обвинителен акт изтичаше този месец.

Наред с останалото Андрю Тейт е упрекнат, че е изнасилил една от жертвите, а неговият брат Тристан - че е подстрекавал към принуждение.

Съдебният развой няма да стартира неотложно. Според румънските закони казусът ще бъде изпратен в предварителна камара, където в период от 60 дни арбитър би трябвало да се произнесе по обвинителния акт.

Братята Тейт са някогашни кикбоксьори с американско и английско поданство, които имат милиони почитатели в Интернет.

Според румънските прокурори те са вербували своите жертви, като са ги съблазнявали, обещавайки им връзка или брак.

През януари румънските управляващи нахлуха в комплекс покрай Букурещ, обвързван с братя Тейт, и иззеха автопарк от първокласни коли, включващ Ролс-Ройс, Ферари и Порше. Прокуратурата заяви тогава, че са иззети активи на приблизителна стойност 3,9 млн. $. Ако обвиняването успее да потвърди, че притежателите на колите са спечелили пари посредством противозаконни действия като трафик на хора, активите ще бъдат употребявани за покриване на разноските по следствието и за обезщетяване на жертвите.

От идентитифицираните седем жертви три са предявили цивилен искове по делото, прецизира Аджерпрес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР