Четиримата мъже, обрали офис на мобилен оператор в София, остават

...
Четиримата мъже, обрали офис на мобилен оператор в София, остават
Коментари Харесай

Задържаните за кражба от офис на мобилен оператор остават в ареста |

Четиримата мъже, обрали офис на мобилен оператор в София, остават в ареста, реши Софийският областен съд. 

Мъжете са упрекнати за това, че на 6 декември към 4.30 ч. на ул. „ Тодорини кукли “ в София са счупили входната стъклена врата на търговски център и още една на офис на мобилен оператор, откраднали са 32 комплекта слушалки, 6 смарт часовника, 5 мобилни телефони, 11 комплекта с телефони и аксесоари, зарядно, 2 кутии със слушалки и 1 кутия с електронно устройство. Докато трима били в офиса, четвъртият стоял настрана от комерсиалния център, давал им инструкции по радиостанция и следил за полиция.

От прокуратурата оповестяват, че единият от арестуваните е наказан с влезнала в действие присъда за идентично действие. Друг от задържаните е осъждан дейно за тежко съзнателно закононарушение.



Групата се е занимавала с незаконна активност – кражби на офиси на мобилни оператори и магазини за техника от много време, като през последните два месеца в столицата са осъществени няколко такива. Откраднатата техника и мобилни телефони са на стойност десетки хиляди левове.

Единият от арестуваните има 165 престъпни регистрации.

Според съда обвинените могат да извършат друго престъпление, като е взето поради, че арестуваните към този момент са осъждани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР