Четирима убити и двадесет и двама ранени в кървавата баня

...
Четирима убити и двадесет и двама ранени в кървавата баня
Коментари Харесай

Анализ: Възможно е службите за сигурност да нямат контрол над опасни джихадисти

" Четирима убити и двадесет и двама ранени в кървавата баня във Виена. Това е равносметката от " неприемливата неточност " на австрийското разузнаване, съгласно личната му оценка.
След като Словакия изнесе данни, че още лятото е предизвестила австрийските служби за радикализирания Куйтим Фейзула, в този момент и други страни изнасят данни, че са следили лицето и са предупреждавали Австрия, че то се готви да се причисли към терористична организация в Сирия, и продължава с значими въпроси.
 Австрийската полиция претърсва десетки свързани с радикални ислямисти адреси Австрийската полиция претърсва десетки свързани с радикални ислямисти адреси
Австрийската полиция предприе акции на повече от 60 адреса, за които се твърди, че са свързани с радикални ислямисти в четири разнообразни...
" Защо австрийското разузнаване не е обърнало внимание на свидетелствата, че нейн жител купува оръжие и се готви да се причисли към джихадисти?
Единствен ли е Куйтим Фейзула, или има и други проспани и пренебрегнати от разузнаванията? Защо са проспани и пренебрегнати - тъй като се смята, че джихадистите са " наши момчета "?
Защото сме ги брандирали като " умерена съпротива ", когато прокарват мръсните ни ползи в Сирия ли? Колко е огромен мащабът на тази " неприемлива неточност " и какъв брой човешки живота ще ни коства занапред?
А допустимо ли е обяснението да е напълно друго, както предложи един другар? Службите в Европа имат данни за толкоз доста евентуално рискови хора, че просто не са в положение да реализират ефикасен надзор над тях?
 Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф
" Аз одобрявам статистиките. Те не хленчат и не пищят и не вият като заклещени кучета. Не гледат самодоволно и не са тъпи. Според статист...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР