Четирима от шестте внука на тв легендата Анахид Тачева си

...
Четирима от шестте внука на тв легендата Анахид Тачева си
Коментари Харесай

Внуците на Анахид Тачева купонясват на най-скъпия остров в света

Четирима от шестте внука на тв легендата Анахид Тачева си проведоха фамилна колекция на най-скъпия остров в света – гръцкия Миконос. От родовата среща отсъстваха единствено внуците от щерка й Теодора, която е болногледачка на възрастни хора в София и няма огромни финансови благоприятни условия.

Неотдавна тя продаде жилището си в центъра на София и се придвижи в краен квартал, където живее с дребния си наследник Давид, до момента в който щерка й е при татко си в Щатите, написа „ Ретро “.

Останалите наследници на Тачева се радват на холивудски живот. В Миконос на летни купони се отдадоха Деси Цонева и Митко-младши, както и Ейтън и Айрис, с които говорителката живя до последно в Съединени американски щати. Те са синове на най-малката й щерка Ани, омъжена за гръцки милионер. Тъй като са още малолетни, на острова ги придружавали родителите им.

На Миконос компанията се потопила в невъобразим разкош и всяка вечер пирували в най-елитните морски заведения. Те даже наели частна яхта, която да ги разхожда сред заливите.

Когато почиват на родното Черноморие, доста българи не пропущат да снимат някоя касова записка и да залеят с нея целия Facebook, жалвайки се по какъв начин платили 20 лв., т.е. 10 евро за рибена супа. За съпоставяне – бутилка шампанско на Миконос в скъпите заведения коства 18 000 евро.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР