Четирима мъже са се озовали зад решетките след днешната спецакция

...
Четирима мъже са се озовали зад решетките след днешната спецакция
Коментари Харесай

Шуреят на Митьо Очите и хората му използвали брутални методи

Четирима мъже са се озовали зад решетките след днешната спецакция на ОДМВР-Бургас против наркоразпространението по Южното Черноморие. Освен шурея на Митьо Очите – Христос Янулис, в ареста са още неговият приятел Богдан Рупанов, Димитър Продромов-Папицата и мъж с прякор Сальо.

Очаква се до края на деня да бъдат закопчани още хора, които са разследвани за Организирана незаконна група за разпространяване на опиати, оповестява "Флагман ".

Наркобандата употребила брутални способи против малолетни, принуждавайки ги да пласират дрога за тях.

Очаква се Дядото, Папицата, Рупанов и Сальо да се снабдят и с обвинявания за похищение и малтретиране на малолетно момче.

Арестите са осъществени редом в Поморие, като братът на Антигона Янулис е арестуван при спецакция в дома си, а Папицата, Рупанов и Сальо – в „ Алфа Ромео” до бензиностанция „ Лукойл”.

При задържането един от поморийците оказва гневна опозиция и забива пестник в главата на служител на реда. Разбиването на бандата ще бъде сериозен удар на полицията против проведената престъпност по Южното Черноморие. Акцията идва тъкмо преди старта на летния сезон. Това е петата разрушено проведена незаконна група за дрога след екшъна сред Митьо Очите и Божо Кравата във 4 you преди съвсем 2 години.

Още същото лято бяха ударени групите на Иван Митов – Слънцето и Любомир Славов-Мазния. Последваха арести на посочената от спецпрокуратурата като свирепа ММА тайфа на Георги Карчев-Карчо и Илко Паскалев, а малко след тях беше ударена и групата на Станислав Панайотов-Тачо, в която са поморийските братя Недялко и Емил Гетови.

Според Антигона Янулис обаче изнесената информация за брат й изрично не дава отговор на истината. "Съдът ще каже дали брат ми е отговорен или не ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР