Четирима души, сред които и 2-годишно дете, са пострадали при

...
Четирима души, сред които и 2-годишно дете, са пострадали при
Коментари Харесай

Катастрофа на пътя Добринище - Места: Трима души и дете пострадаха

Четирима души, измежду които и 2-годишно дете, са потърпевши при злополуката на пътя Добринище - село Места. Това оповестиха от ОДМВР - Благоевград.

``
реклама

Инцидентът е станал на 4 октомври 2019 година към 09.40 часа на път II-19 сред гр. Добринище и с. Места. Лек автомобил „ Алфа Ромео “ с 22-годишен лидер, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от Добринище към село Места, на десен завой навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с 52-годишен лидер.

При случая са потърпевши: 2-годишно момиченце, което е с комоцио, 57-годишна жена, която е с фрактура на две ребра и рана на главата, както и 60-годишен мъж, който е с фрактура на седем ребра.

И тримата потърпевши са от село Брезница и са пътували в лекия автомобил „ Фолксваген Голф “. С хематом на лявото око е потърпевша и 42-годишна жена от град Дупница, която е пътувала в лекия автомобил „ Алфа Ромео “.

С техническо средство е открито съществуване на 0.51 промила алкохол в издишания въздух на 52-годишния лидер на лекия автомобил „ Фолксваген Голф “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР