Четирима души са загинали при тежък пътен инцидент на Подбалканския

...
Четирима души са загинали при тежък пътен инцидент на Подбалканския
Коментари Харесай

Четири жертви взе челен сблъсък между два буса в Сливенско

Четирима души са починали при тежък пътен случай на Подбалканския път при разклона за село Гавраилово край Сливен. Два микробуса са се блъснали челно, заяви Българска национална телевизия.

Фаталният случай е станал към 17.20 часа на път I-6 след разклона село Гавраилово в посока София. Отзовалите се на местопроизшествието пътни служители на реда са съумели да извадят от колите шестима души. Четирима са починали на място . Тялото на единия от тях е останало в транспортното средство. Трима ранени са откарани в болница в тежко положение.
 Петима пострадаха в тежка злополука край Варна
Петима пострадаха в тежка злополука край Варна

Бременна жена е в най-сериозно положение

По първични данни единият бус, който е пътувал в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал другия автомобил, който се е движил в противоположната посока. Вследствие на сблъскъка единият микробус се е запалил, след което огънят е обхванал и другия .

Незабавно на масто са били изпратени екипи на полицията, Бърза помощ и пожарната. В региона на тежката злополука се прави оглед. Пътят е затворен за придвижване. Обходният маршрут е по пътя Гавраилово - Селиминово. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР