Четирима души са пострадали при пожари в страната през изминалото

...
Четирима души са пострадали при пожари в страната през изминалото
Коментари Харесай

Четирима са пострадали при пожари в страната през изминалото денонощие

Четирима души са потърпевши при пожари в страната през миналото денонощие, оповестиха от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

На 6 февруари в 14:00 ч. е получен сигнал за пожар в къща с прилепени към нея постройки в село Любеново, община Раднево. Пострадал е 70-годишен мъж, който се е опитал да гаси пожара. Транспортиран е в болница в Стара Загора с 20 % изгаряния на ръцете и гърба.

Около 17:00 ч. на 6 февруари е подаден сигнал за пожар в дървена селскостопанска сграда в село Старцево, община Златоград. При случая е потърпевша жена на 68 години, която е с изгаряния по ръцете и лицето.

На 6 февруари в 21:53 ч. е получен сигнал за апартамент в Сливен. Извършена е евакуация на 10 поданици от горните етажи. Пострадали са две дами на 82 и на 76 години, които са били обгазени и са превозени в Центъра за незабавна здравна помощ в Сливен. Причина за пожара е късо съединяване в електрическата инсталацията на бойлер. Причинени са вреди по жилището. Спасена е постройката, оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на регионалната полиция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР