Четирима души бяха убити и най-малко петима са ранени, след

...
Четирима души бяха убити и най-малко петима са ранени, след
Коментари Харесай

Четирима убити след нападение с нож в Илинойс

Четирима души бяха убити и минимум петима са ранени , откакто въоръжен с нож мъж вилня в американския щат Илинойс, предава „ BBC “.

Полицията в Рокфорд разгласи, че офанзивите са осъществени след навлизане в частен парцел в сряда следобяд. Единият от ранените е в сериозно положение. Жертвите са 15-годишно момиче, 63-годишна жена, 49-годишен мъж и 22-годишен мъж. 22-годишен мъж е арестуван и се разпитва от полицията. Органите на реда прецизираха, че претекстовете за офанзивите остават неразбираеми.

Нахлуването в дома е осъществено на улица Флорънс, само че офанзивите са се разиграли на голям брой места, издава полицията.

Шерифът на Уинебаго Гари Каруана описа, че млада жена е с прободни рани по ръцете и лицето си, откакто е била забелязана да бяга от обвинения. Жената към този момент е в болница и е интубирана.

Друг мъж, разказан от шериф Каруана като „ добър самарянин “, е получил по-малко съществени прободни рани, откакто се е опитал да се намеси, с цел да помогне на дамата.

Началникът на полицията в Рокфорд Карла Ред акцентира, че не всички жертви са били намушкани , само че добави, че никой не е получил огнестрелни рани . Тя показа мнението на полицията, съгласно която няма други обвинени, които да са на независимост.

„ Думите даже не могат да изразят мислите ми в момента… “ , сподели тя.

„ Сърцето ми е към фамилиите сега, които страдат от загуба. “

Жителката на Рокфорд Рут Галахър показа пред CBS, че нейният дълготраен куриер е измежду починалите, до момента в който пощенската работа на Съединени американски щати удостовери, че куриер е бил погубен.

„ Той беше най-хубавият човек “ , сподели Галахър и добави:

„ Той би оказал помощ на всеки, щеше да се намеси и да помогне. Винаги другарски надъхан. Това е просто опустошаване за всички нас. Това е просто призрачен сън. “

В изказване кметът на Рокфорд Том Макнамара сподели, че сърцето му се „ раздира за тези, които са изгубили живота си, техните фамилии и нашата общественост “.

„ Това явно е голям удар за всички нас “ , акцентира той и продължи:

„ Въпреки това, в стила на Рокфорд, ние биваме съборени, от време на време прекалено много, само че постоянно се връщаме по-силни. “

Том Макнамара добави, че безвъзмездни консултантски услуги ще бъдат предоставени в четвъртък и петък в междинното учебно заведение Flinn в Рокфорд.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР